Incearca si tu la pariuri sportive
Informeaza despre echipe care au cote mari si pui si tu 3 lei, 5 lei si cine stie pica norocul pe tine.
Sall! eu am 11 ani si imi castig maruntisul din street dance
incearca si tu!
succes!
Tu te auzi cand vorbesti?
Du-te tu daca vrei sa fii aurolac am bani numai ca imi trebuie economii sa ma duc la un film cu prieteni sa ies in oras ...Ms oricum de raspuns
Aduti o masa, un scaun, niste lucruri vechi care nu iti mai trebuie si vinde-le. Eu am incercat asta si e eficient. Cel mai recomandat ar fi sa vorbesti mai intai cu primarul orasului tau inainte. Dar eu nu am vorbit cu el, insa totusi mai bine ai face asta. Dar sa nu te zgarcesti la preturi si nici sa vinzi lucrurile la preturi foarte mici, ceva potrivit. MULT SUCCES!
Eu faceam odata cercei din fimo si tot felul si videam online. Bine la cati bani trebuie sa bagi si nu iti iese nimic. O faceam asa mai mult de distractie. Tot ceam scos au fost 15 lei cand am vandut un colier dar am bagat sute de lei in toate materialele. Bine tu esti baiat si nu am nici o idee. Poti sa te apuci de video blog pe youtube, sau sa faci video-uri cu gaming si sa aplici parteneriat prin anumite firme. Si din ce stiu e faza aia cu reclama si cu clickurile. Sau poti sa-ti faci un blog si sa aplici parteneriat cu google si eu pun niste spoturi publicitare la tine pe blog si banii de pe clickuri vin la tine
Eu am 11 ani. Si am nevoie de bani...am o prietena care stie sa faca bratari din ata...ea le face eu le vand si impartim banii. sper ca te -am ajutat. ceaw
Buna! poti devenii reprezentant la lady's cu lady's ai 42% discount maxim + cadourile si daca te inscrii in perioada asta lady's iti va oferii si un cadou de bun venit! daca te hotarasti sa te inscrii lasa-mi un mesaj si te voi inscrie eu gratuit sau un mail pe niko_crazy_girl98@yahoo.com