| ZyzZe a întrebat:

am 14 ani. /// am nevoie de bani. situatia financiara a familiei mele este foarte proasta. de cand mama s-a imbolnabit si si-a pierdut serviciul. pana acum am fost la descarcat. dar nu se mai face. stau in Bucuresti sector 5. puteti sa ma ajutati cu ceva... pliante incarcat. descarcat... ma descurc. ( nu ma astept la sume mari ) Multumesc anticipat [ scuzati categoria ]

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fotografiile tale nu indica o situatie financiara grea. Poate mai renunti si la telefonul cu net si la "facut una mica" cu "prietenii". Dupa ce m-am uitat la profilul si postarile tale nu am incredere ca este adevarat.

| ZyzZe explică (pentru Salontanul):

Acum crezi ce vrei. pana ca mama mea sa pateasca. era bine. si inplus. am muncit pana acum si am avut bani. nu pe fiecare zi. aceeasi bani aveam si azi si maine...

| KodrutZ a răspuns (pentru ZyzZe):

"Salut! am achizitionat de curand un aparat de fitness multifunctional din Careffour ( nu stiu sigur cum es scrie ) am dat 12 mil pe el." Post al tau acum mai putin de o luna. Vinde-l. Vinde toate porcariile de care n-ai nevoie. Abia dupa aia vino aici la cerut ajutorul.

| Bogdan_Dumbravanu_1988 a răspuns:

Castiga bani simplu si usor! Ma rog, nu chiar usor, dar daca esti perseverent ai numai de castigat! :)
Iti recomand cu incredere http://www.clixsense.com/? 5952121
Pe forum gasesti postate dovezi de plata ale userilor, ca sa vezi ca nu e scam! Bafta :)