anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 14 ani si as vrea sa incep sa imi fac banii singur, cum as putea face? Am auzit de diferite metode, dropshipping, stocks etc dar nu stiu exact cum se procedeaza, as vrea o parere de la un expert in asa ceva, e adevarat, probabil ca un om de ''afaceri'' nu sta pe siteuri de genul, dar orice parere e bine-venita.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La varsta ta, eu mi-am facut bani de buzunar frumosi din ajutarea vecinilor, ai celor mai in varsta etc.
Le-am facut cumparaturi, batut covoare, plimbat caini, cules fructe etc.
Practic, am facut orice m-am simtit in stare si mai ales daca se si platea (nu m-am suparat nici daca n-am fost platit, dar mi-am facut un "punct rosu" si am fost ajutat cu alta ocazie, cand au putut sau pur si simplu ne-am imprietenit).
Banii le-am strans "la pusculita": monedele in sticle mari (de lapte), iar banii de hartie intr-o cutie "seif". happy
Nu am fcerut niciodata bani de buzunar de la parinti, dar in fiecare vacanta de vara m-am dus in tabara, cateva saptamani!

Si am fost tare mandru ca aveam banii mei, munciti cinstit si adunati (nu din "mila" parintilor)!

| utilizator6969 a răspuns (pentru Bula):

Mersi mult de sfaturi, dar eu ma refeream um sa fac banii online, cu nebuniile astea de stocuri si ce mai sunt.happy

| Bula a răspuns (pentru utilizator6969):

La varsta ta nu poti.
Veniturile realizate trebuie sa fie inregistrate la finante, sa platesti taxe si impozite, ceea ce se poate doar dupa ce ai implinit 16 ani, cu acordul (si girul) parintilor.

| utilizator6969 a răspuns (pentru Bula):

Multumesc.

| Alverto a răspuns:

Ți-am spus despre dropshipping fiindcă oricum cei mai mulți nu acționează. Apropo trebuie sa plătești o taxa pentru a avea site pe Amazon

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce iți dorești cel mai mult in viață? Când visezi atât de frumos incât nu mai vrei să te trezești. Ce anume visezi?

| utilizator6969 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma gandesc la asta si nu am ceva anume, vreau pur si simplu sa imi castig niste bani ai mei online sau sa invat mai multe despre educatia financiara, atat. cat despre visuri, ce as putea spune, sa fiu bun la un sport, sa stiu ca am banii mei si ca evoluez, pur si simplu sa simti ca reusesti

| CosmaD a răspuns:

Ai putea să te gândești la o idee de afacere mai mult la o bișniță, cum ar fi iei papuci de calitate de la un magazin unde e lichidare de stoc și se vând cu 140 de exemplu, și tu îi dai cu 160. Aici trebuie să ai talent la vorbit, ca să-ți poți prezenta marfa calumea și să poată fi cumpărată. Online la vârsta ta nu prea este posibil dar asta nu înseamnă că nu există alte metode. Îți urez succes!

| Gabi_Gabriel_1951 a răspuns:

Bună ai putea sa te angajezi la un fast food sau la un supermarket
Dar trebuie sa ai 14 ani împliniți eu m-am angajat de la 14 ani la monte banato ca și lăcătuș mecanic. Părerea mea ar fi cel mai bine pentru tine sa te angajezi la un supermarket cu jumătate de norma

| utilizator6969 a răspuns (pentru Gabi_Gabriel_1951):

Mersi mult de sfaturi, dar eu ma refeream um sa fac banii online, cu nebuniile astea de stocuri si ce mai sunthappy