Da, ai putea, dar nu tocmai legal. Si cand spun asta, ma gandesc la conditiile de munca reale carora trebuie sa le faci fata.
La 14 ani? e ft greu la varsta ta e cu scoala daca nu ma insel, sincera sa fiu stai acasa toate la randul lor...
Da mai nou sunt job-uri pentru studenti/elevi pe timpul sezonului de vara... poti sa lucrezi ca distribuitor de pliante(sa imparti pliante pe strada) dar ai grija sa nu te trezesti ca nu te platesc succes
Ceva martisoare sau felicitari -daca pui la cale o echipa de colegi -si ceva demagogie- faci o mica intreprindere scolara- si pana sa se prinda ca nu sunteti la varsta legala -vindeti tot... sau lucreaza "pe stoc"-stoc de experienta- demonteaza computere vechi, invata sa faci site-uri- la 16 ani o sa poti monta/lansa unu-doua pe bani. alix.
Da logik ca poti dar numai pe timp de vara si eu am lucrat cand am avut 14 ani adica acum cam 1 an jumate numai ca pe timp de vara mori de cald
De ce nu incerci si lucru online?
Intra pe http://makecash100.blogspot.com/ pentru detalii
Eu stiam ca unu' tot de 14 ani ca tine s-a angajat ca arbitru de tusa in E (se joaca pe judete). Ai putea incerca, daca iti place fotbalul. Castiga parca... 50 de lei pe meci, eu zic ca bine.
Imparte pliante, sau ai grija de copii, fai diverse munci vecinilior ca apoi sa poti primi uin banut in schimb! poti munci si cu teme daca te pricepi(faci teme sau referate la scoala ) bafta!