| ValyC3 a întrebat:

Salut, am 15 ani si as dori sa aflu niste metode de a face bani la varsta mea deoarece parintii nu-mi mai dau. Dati-mi cateva sfaturi utile. Dau funda!

PS : Nu vreau sa aud vorbe gen " ce sa faci tu la 15 ani cu banii?" sau ceva de genu'. Va multumesc!

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Engleza scris FOARTE BINE > scrii articole pentru site-uri de afara. Nu are treaba varsta atita vreme cit esti in stare sa scrii competent.

| StevenMetalhead a răspuns:

In primul rand trebuie sa te inveti sa economisesti,aceasta foarte mult ajuta,ei bine,nu chiar ar trebui de exagerat,dar totusi. Iata cand se va incalzi,mai ales vara vei putea lucra la niste job-uri mici,adica,sa vizi inghetata,sa dai oamenilor diferite brosuri(stii tu,daca ai vazut oameni prin oras cu o mana intreaga de foi care le intind oamenilor),stiu ca nu se recomanda minorilor sa lucreze folosind forta fizica,dar daca esti puternic,vei putea incarca spre exemplu un vagon cu saci,sau sa-l descarci,ah da! Cum am putut uita,mergi pe la case parasite si cauta fier si aluminiu,le vei putea vinde laughing.Cam asa, dar zici ca parintii nu-ti mai dau, inseamna ca trebuie sa-ti schimbi atitudinea, incearca sa faci treburi prin casa si ajuta-i cumva, poate iti vor da pana la un moment.Inca ceva, tin minte ca prietenii vara trecuta lucrau in parcul de atractiuni, ai putea si acolo incerca.Bine asta e tot ce-ti pot spune, o seara buna!

| Cretiu_Codreanu_Matei_1998 a răspuns:

Salut! Si eu am tot 15 ani. De exemplu eu cumparam de la magazine gen Selgros sau Metro tot felul de snacksuri, sucuri si dulciuri si le vindeam la scoala la pret mult mai mic decat se vindeau la magazinul scolii. Si toti elevii veneau la mine si cumparau pentru ca eu vindeam mai ieftin decat cei de la chioscul scolii. Faceam cam 100-200 de lei pe saptamana in medie. A fost o idee buna, m-a ajutat mult sa fac bani de buzunar. Sper ca te-am ajutat! Spor!

PS: Si unii profesori cumparau de la mine ca nu aveau chef sa cumpere la pret dublu. Si faceam si profit consistent.