| andreiandre a întrebat:

Salut am 16 ani si as vrea sa am propia mea afacere eu am cateva idei in minte da as vrea sa aud si ceteva pareri de la voi astept.

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Citeste asta, cred ca te va ajuta: http://terapii-naturiste.eu/......sti-visul/

| Beastboy a răspuns:

Pai poti deschide "pompe funebre" sau cum se numeste-castigi pe mortwinking sau... cabinet stomatologic sau...cam atathee hee mult noroc

| alandala a răspuns:

Care e intrebarea?

| cristi13 a răspuns:

Mare afacere nu-ti trebuie.
Eu am 14 ani si fac cam 10-15 $ pe zi din blogging. Poti face bani online oricand, oricum, daca ai rabdare si, desigur, devotament.
Deci, sper ca ti-am fost de folos.
PS: ID:b_96_tsc daca vrei detalii.winking

| leonardo a răspuns:

Video chat, bani multi, lejer, de vara. Doar sa nu te prinda parintii ca ai pus-o.

| tzze a răspuns:

Ar fi o idee sa te apuci sa fi reprezentant la o firma de cosmetice happy sunt destule, si foarte cunoscute. primesti un anumit comision din valoarea produselor, primesti cadouri constand in produse cosmetice... pentru varsta ta nu e prea greu sa te ocupi de asa ceva big grin Succes!

| visatorul78 a răspuns:

Sfatul meu, dat fiind ca tu ai doar 16 ani, este sa incerci sa faci o afacere doar din ceea ce stii, din ceva la care esti bun. Nu stiu, vreun sport, internet... poate sa le combini.
Chestia cu cosmeticele, de exemplu, daca esti timid, nu va functiona. Insa cred ca deja te-ai gandit la asta.
Multa bafta. Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un mesaj. Nu vreau sa dau prea multe sfaturi, ideea afacerii trebuie sa plece de la tine. Asa te vei implica 100%

| Ramy_5559 a răspuns:

Tare aia cu pompe funebre doar ca vad ca e mare concurenta. Iti faci un site de tipul: www.funerarii-complete.ro si astepti :) Vestea buna e ca nu exista criza de clienti