Pana la 18 ani, ai ocazia sa muncesti in vara, in vacante pe la gradini, sere si sa strangi bani, dar ma indoiesc asa poti starnge atat de multi inca sa faci si coala de soferi si sa-ti iei masina.
Toate la timpul lor! Tremini liceul, iei BAC-ul, iti iei joc si starngi bani.
In cativa ani dupa aceea, vei putea sa-ti ia si masina.
Online, nu ai sanse mari sa strangi ceva, poate cu Youtube-ul daca postezi zilnic numai video-uri interesante si aduni abonati foarte multi.
Nu asa se fac banii online, cauta ti servici si din salariu daca poti sa strîngi, dar la cum se vor scumpii toate după ce trece pandemia nu cred ca vei reusii sa i ti cumperi motor.
Alții fac bani ogrămadă din online frate, și mă duc și la muncă doar că nu îmi ajung...
Înseamna ca esti materialist, multumeste te cu cît ai ca altii nu au nimic, si daca vine criza financiara ce te faci, nu vei mai avea nici cît ai acum, nu este momentul sa i ti doresti lucruri imposibile, motociclete si fițe, bucurate ca ai părinti ca ai unde locuii si ce minca, vise ave m toti dar nu sunt bani, vine criza financiara si alimentară si atunci va fi vai de noi.Iar multi tineri au murit in accidente cu motorul ca soferii sunt nebuni si circulă cu viteză si altii pe motocicletă au fost loviti in plin de masini si au murit sau au suferit răni grave.
Ca să faci bani online mulți trebuie să te pricepi la o activitate profesională care poate fi executată online.
Sunt situri unde poți câștiga câțiva dolari.
Dacă scrii bani online pe Google Search sau money online, sau la fel pe You Tube, vei vedea sute de variante.
O să îți ofer și eu o oportunitate prin mesaj privat, chiar acum, dar nu este de îmbogățire rapidă.