Ca sa te contacteze cei din firma trebuie sa accesezi link-ul si sa trimiti un email persoanei de contact sau sa suni si sa vorbesti cu persoana de contact.
in principiu stiu ca vei primi o tableta si instrunctiuni despre felul cum te vei conecta la internet, o baza cu numere de telefon si training pentru fiecare proiect la care vei participa dar detalii vei primi cu siguranta daca le soliciti
in caz ca locuiesti in Bucuresti te poti programa la interviu la sediu firmei pentru ca ei au si un call center foarte fain si poti lucra de acolo
merita sa incerci, parerea mea, e mult mai ok decat sa faci munca fizica
Incepusei bine cu angajatul part time undeva... dar daca o dai cu internetul inseamna ca nu ai chef de munca ca sa stii ca prin click uri nu se castiga bani si prin lucruri serioase precum programarea
Oricum in 2-3 luni de munca, la varsta ta nu scoti mai mult de 3000-4000 ron, daca te angajezi pe la vreo terasa ceva...
Poti lucra de acasa ca operator interviu asitat de calculator
e un job part-time cu contract de munca
poti face bani mai usor si mai multi decat cu munca fizica
https://www.mercury.ro/......ator-cati/
daca nu ai implinit 18 vei avea nevoie de acordul parintilor ca sa lucrezi
Ca sa te contacteze cei din firma trebuie sa accesezi link-ul si sa trimiti un email persoanei de contact sau sa suni si sa vorbesti cu persoana de contact.
in principiu stiu ca vei primi o tableta si instrunctiuni despre felul cum te vei conecta la internet, o baza cu numere de telefon si training pentru fiecare proiect la care vei participa dar detalii vei primi cu siguranta daca le soliciti
in caz ca locuiesti in Bucuresti te poti programa la interviu la sediu firmei pentru ca ei au si un call center foarte fain si poti lucra de acolo
merita sa incerci, parerea mea, e mult mai ok decat sa faci munca fizica