| AlexAlxAlex a întrebat:

Salut, am 17 ani si as vrea sa ma angajez la food panda, as avea cateva intrebari pentru cei care lucreaza sau au lucrat la ei.
1. Ma pot angaja daca sunt minor?
2. Trebuie sa cumpar geanta si jacheta respectiva?
3. Trebuie sa trec printr-o perioada de proba?
4. Din ce am inteles poti sa iti faci singur programul, insa eu as vrea sa lucrez in ture de cate 2-3 ore pe zi, in fiecare zi, e vreo problema daca fac ture mai mici de 4 ore, eu fiind elev?
5. Unde se duc banii castigati, in cazul in care nu am un card?
6. Puteti sa imi dati si alte detalii pentru a fi cat mai informat?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Sophieka a răspuns:

Buna,

Cele mai bune raspunsuri si corecte in totalitate le primesti doar de la ei. Daca iti este teama / rusine sa pui aceste intrebari, crezi ca vei putea face fata interviului si apoi meseriei? Vei avea de intrat in contact cu oameni, si cu tot felul, iar pe langa ca trebuie sa le oferi mancarea, trebuie sa fi si sociabil si descurcaret.

Teoretic, de la 14 ani te poti angaja part time, eu la 14 ani am inceput cu pliante si promotii, apoi la 16 ani am mers ca ospatara / barmanita in localuri. Deci se poate insa nu stiu daca le va convenii sa faci ture doar 2-3 ore...Pe ei nu ii intereseaza ca esti elev, ci ca iti faci treaba cum trebuie si ca indeplinesti cererile lor. Deci s-ar putea sa trebuiasca sa faci asta 4 ore minim.

Iti doresc succes!

| AlexAlxAlex explică (pentru Sophieka):

Multumesc de raspuns, nu sunt timid, sunt destul de sociabil insa mai am de strans cativa bani pentru o bicicleta ca lumea, si nu voiam sa ma arunc sa sun la ei, am vrut niste raspunsuri de la niste simpli angajati pentru inceput

| Sophieka a răspuns (pentru AlexAlxAlex):

Buna,

O oarecare timiditate, mai mare sau mai mica o avem cu totii, si este ok, trebuie sa incercam sa imbratisam si acest aspect chiar daca e greu. Daca ai o bicicleta functionabila, da-i bataie, si cu banii pe care ii castigi de la job, iti vei cumpara in timp, daca iti doresti, o bicicleta mai performanta, si uite asa treptat vei progresa.
Altfel este cand incepi sa ai banii tai, e un nou pas in maturizare si in progres, altfel te simti si te felicit pentru decizia pe care ai luat-o.
Te astept sa imi scrii vesti bune!
Multumesc pentru fundita!

Succes si servici usor!

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu-i suni sa-i intrebi? La 17 ani nu esti in stare sa dai un telefon?

Cat timp ai pierdut sa scrii intrebarea, sunai si aflai tot ce trebuie.

| AlexAlxAlex explică (pentru Cosmin86):

Pentru ca de aia e site-ul asta, sa pui intrebari, nu sa primesti intrebari, "de ce nu ai cautat in alta parte?".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe Facebook "Livratori foodpanda Romania". Te înscri în grup, întrebi acolo.