| robertp1 a întrebat:

Salut, am 17 ani si mi-i-am facut card la BRD acum 2 saptamani dar dabea azi a ajuns si l-am luat. Acum 2 saptamani nu mi-a dat decat 3 hartii unde m-a pus sa semnez si inca una pentru care mi-a cerut 35 de lei. Dar am platit si BRD net si BRD sms. Am primit prin sms ca parola mea este si daca vreau sa o schimb bla bla bla. Atat. Si acum cand vreau sa intru si eu pe brd net ca am bagat niste bani in cont imi cere nu stiu ce cod, ma citit pe net ca la altii le-a dat o hartiuta cu codul si parola in email. Eu nu am primit nimic straight face. O sa ma duc maine la banca. Si aia cu sms, stiu la ce nr sa trimit sms, 1701 dar in sms cine imi zice ce sa trimit? ca BRD nu mi-a zis nimic. Am trimis asa gol si am primit ca trebuie sa scriu SP sua CV, sau..., am trimis asa si cica tastare eronata straight face. Am auzit ca BRD este cea mai proasta banca dar nu credeam. Si daca intru pe brd-net.ro si dau la intrebari frecvente sau ghid de utlilizare, paginile sunt goae. Halal de bana

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o banca destul de proasta. ca sa te loghezi si sa ai acces la conturi ar trebui sa intri

https://www.brd-net.ro/part/ro/idehom.html

te loghezi cu user id pe care ti l a dat cand ti ai activat internet banking (trebuie sa ai niste acte pentru treaba asta) si o parola default tot pe acelasi acte

| robertp1 explică (pentru suntserios):

Nu am daca iti spun straight face

1 răspuns: