| Leo0008 a întrebat:

Salut.
Am 18 ani și mi-am bagat alocația pe card (cardul home bank).
Si stiu ca atunci când îmi bag alocația, o luna nu o sa vina fizic și nu o sa intre pe card.
Am așteptat 3 luni si nu o întrat.
Care e problema? Sa ma duc la banca sa rezolv?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La scoala trebuie sa intrebi ca ei trimit banii nu banca, la secretariat intreaba de ce nu ti a intrat aloicatia si vezi cauzele, daca ai absente numai primesti alocatia. Si alocatia o primesti pana la varsta de 18 ani, deja ai 18 ani, o sa mai primestti alocatie pana la 26 de ani daca faci facultate, daca nu faci facultatea numai primesti nimic, te poti angaja legal.

| Violleta2022 a răspuns:

Alocatia nu se mai primeste dupa 18 ani, daca ai terminat liceul!
Daca esti inca elev de liceu, atunci cand incepe scoala mergi la secretariat sau contabilitatea liceului si ei fac acte de continuitate.

| Lioana a răspuns:

Nu la banca trebuie sa mergi ca nu banca iti da alocatia. Ei doar iti administreaza contul bancar.
Nici la școală nu are rost sa mergi pentru ca nici ei nu fac platile. CristiDinBucuresti greseste. Alocația nu are legatura cu notele si absentele. Poate s-a gandit la bursa.
Agentia Judeteana pentru Plati si Inspecție Sociala. trimite banii in contul tau sau la posta, in functie de optiunea ta.
Daca ai implinit 18 ani nu mai primesti alocatie. Daca esti elev se poate face prelungire pana la terminarea scolii dar numai dupa inceperea anului scolar.

| gabriel2004o a răspuns:

Stai calm, eu n-am primit de 9 luni
Trebuie sa te duci la protecția muncii când se dau ajutoarele sociale sa vorbești cu aia de acolo în legătură cu alocațiile