Numara zerourile! Sau habar nu ai cat inseamna 8000 lei. Nu e prost. E urias.
Eu asa am auzit la oamenii din jur, zi-le lor "sa numere zerourile"
8000 lei i seamna 80.000.000 lei vechi. Iar tu spui "Adica 8 milioane gen". Tu gresest, nu cei de la care ai auzit. 8 milioane vechi sunt acum 800 lei.
Daca eu gresesc e pentru ca si cei de la care am auzit au gresit. Logic.
Zau! Tu cu mana ta ai scris 8000 adica 8 milioane. Esti analfabet functional? Nu conteaza ce au spus altii. Nu dovedi ca esti mai prost ca ei. Mai dai si voturi negative, de parca mie mi-ar pasa de ele.
Deja incepi cu insultele gratuite. Daca nu iti pasa de voturi nici nu le mentionai!
Tu realizezi ca nu e vina mea, sau ca putea sa fie o greseala neinsemnata din tastatura? De unde pana unde iti permiti TU sa imi vorbesti astfel?
Daca te crezi tu mai destept, exprima-te cu mai mult bun simt!
Felul in care tu vorbesti e de 1000 de ori mai grav, plus ca tu o faci intentionat. Ho, ca nu ma stii de o viata ca sa iti permiti sa comentezi la adresa mea.
Nu esti in masura sa vorbesti, ai citit un raspuns si atat. Nu e suficient ca sa iti permiti sa imi zici mie ca "sunt mai prost ca ei".
Judeci omul dupa ce ai citit 2-3 randuri.
Chiat ca esti! Eu nu am afirmat ca esti, ci am zis sa nu dovedesti singur ca esti. Iata ca acum ai dovedit-o!
O greseala de tastatura nu o repeti in 10 mesaje!
De la o greseala neinsemnata te apuci sa insulti un om! Un om pe care NU il cunosti! Tu dai dovada de prostie, nu eu.
Hop, ai vazut o greseala si repede incepi cu insultele!
Puteai sa te exprimi cu mai mult bun simt, si nu era nicio problema!
10 mesaje? Bagi de la tine, nu mai manca cacao
Hai du-te si citeste o carte, nu te mai lua aiurea de oameni pe care nu ii cunosti. Ceau!
De la Gusticelul (prin "felicitare")
Nu e vina mea ca altii gresesc, si oricum putea sa fie doar o greseala din tastatura. Asa ca data viitoare cand mai comentezi cuiva, mai usor cu "habar nu ai" si "numara zerourile"! Puteai sa te exprimi intr-un mod mai de bun simt. Nu era nevoie sa imi vorbesti de sus
Cel mai bine e să întrebi acolo, că depinde de la un loc la altul, aici fiecare își dă cu părerea din cazurile pe care le știu ei și unii mai iau și la mișto.
anonim_4396 întreabă: