| YouN3xT a întrebat:

Salut am 18 mii de roni la dispozitie ce telefon credeti ca ar fi ok de achizitionat adica camera,memorie,android, etc.

12 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ia un telefon de maxim 200 RON la care sa tina mult bateria si de restul mergi frumos un weekend la munte. De vreo doua ori, chiar.

| AliGab a răspuns:

18.000 sau 1800?

| AliGab a răspuns:

Si intrebarea mea este: de unde ai putea avea tu banii astia ca sa ii dai pe un simplu telefon?

| KodrutZ a răspuns (pentru AliGab):

Lucrezi cumva la ANF?

| YouN3xT explică (pentru AliGab):

Atat am la dispozitie nu ii dau pe toti.

| YouN3xT explică (pentru KodrutZ):

Nu

| KodrutZ a răspuns (pentru YouN3xT):

Nu ce? De ANAF il intrebam pe ala care te freca la duda ca de unde ai banii.
P.S. Daca ti-e musai sa iei un desteptfon care sa rupa un pic si stilul da' nici sa nu te bage in mormint cu banii, ai cam doua optiuni mari si late: Moto G 2nd gen (http://www.pcgarage.ro/smartphone/motorola/moto-g-new-dual-black/) sau Xiaomi Redmi 1S(http://mobiletrend.ro/telefoane/3105-xiaomi-redmi-1s-metal-gray.html).

| Neo12 a răspuns:

LG G Pro 2 sau Samsung S4

| gabriel87000 a răspuns:

N-ai ce face cu bani un telefon este pentru a vb cu el nu sa stai sa te joci pe el mai degraba iti iei altceva cu bani aia decat sa-ti iei un telefon performant sa te tina cateva ore incarcat pe zi

Răspuns utilizator avertizat
| RauL8229 a răspuns:

Eu unu zic ca sa nu te prostești cu telefoane care arata bine si par bune si cand colo peste 2 luni merge super naspa! Părerea mea e sa cauti pe OLX sau okazii un HTC ONE M8 sau, HTC ONE M7, astea doua is superbe!

HTC ONE M7 ieșind cel mai bun telefon din lume in 2013!

HTC ONE M8 ieșind cel mai bun telefon din lume in 2014!

Ce poate fi mai bun?
Funda?

| DixieBloom a răspuns:

Pai eu zic sa iti iei Sony sa Samsung ( nu conteaza de care e foarte bun. Mai ales ca unul i s-a facut internetul ca de calculator.) Si merge si LG
Astea sunt foarte bune.
Pawinking
Sper ca te-am ajutat.