Noroc mult sa gasesti undeva unde poti castiga 200 lei pe saptamana. Mult muncesti 1 luna intreaga pentru 500-600 lei.
Fa un curs de ospatar/bucatar. Cu mult mai util ca orice altceva. Sau poate vrei sa mergi la spalat bude in strainatate si carat saci de nisip, mai stiu eu...
Masina nu-i o investitie, este o cunsumabila!
In masina bagi mani tot timpul: benzina, ulei, service, intrergistrari anuale samd
Cumparandu-si o masina ar avea mai multe oportunitati prin care ar putea face bani. La asta m-am referit.
Cum?
care sunt oportunitatile prin care masina te ajuta sa faci bani?
Daca ai masina, poti sa te faci sofer Uber in Romania. Poti sa iti colantazi cu reclame masina (carvertising sau publicitatea), cei de la Carmedia au lansat conceptul. Te angajezi sofer personal cu masina ta.
Sunt niste conditii foarte stricte la Uber, masina trebuie sa fie relativ nou nouta... nu se accepta soferi incepatori si multe altele.
Conceptul sa iti imbraci masina cu autocolant facand reclama la diverse firme, este vechi, de peste 20 de ani, de pe vremea cand eu eram inca in tara si am facut asta pe propria-mi masina!
Scorurile au crescut, contractele se pot face pe perioade mai mici. Ma pun la somn, o seara buna!
Vise placute!
Eu sunt schimbul de noapte, ca la mine-i 12 ziua!
America?
Nu, Australia!
Sunt tare curios ce te-a facut sa pleci la capatul lumii, dar mi-e atat de somn acum de m-a dus gandul la canguri... cand mi-ai spus Australia. O zi placuta!
Somn usor!
Investitie intr-o masina cu 3500 lei?
pai ce investitie e aia, cand iti iei masina cheltui enorm pentru ea
Bineinteles ca mai trebuie sa isi stranga bani.
Pai si unde e investita? tu i ai recomandat doar o cheltuiala enorma in plus
Depinde ce risc vrei sa iti asumi.Tu vrei sa castigi un salariu minim pe economie.
Daca vrei sa mai strangi bani exista fast fooduri sau mini marketuri care cauta dar de investit nu prea ai in ce daca vrei ceva pentru,, rasfat" iti poti lua un pc telefon masina etc