anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 20 de ani și sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate, într-o fabrică. Sunt o persoană serioasă, motivată și dornică să muncesc. Intenționez să lucrez alături de un prieten, care împărtășește aceleași valori și seriozitate ca mine.

Vă rog să-mi oferiți cei care aveti mai multe informații despre posibilitățile de angajare, condițiile de muncă și să-mi transmiteți un număr de telefon pentru a putea discuta mai multe detalii.

Multumesc!

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Aici? Nici o șansă.

| FreddieM a răspuns:

Fara nici o specializare, și fără sa te deplasezi, nu te va agaja nimeni la distanta. Îți sugerez ca cauți agenții de recrutare care cauta personal pentru diferite activități în afara. Cred ca poți găsi destul de ușor în industria alimentara, nu se cere experiența, te instruiesc ei. Sau dacă știi sa faci ceva, ai un anumit talent/abilitate cauta ceva legat de acel domeniu.
Mult succes.
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, cauta-ti singura prin agentiile de recrutarea muncii peste hotare, ca nu avem aici agenti care te-ar putea ajuta sau oferi de munca.

| RayKzor51 a răspuns (pentru FreddieM):

Unde as putea sa dau de acesti domni? sa ii contactez.

| FreddieM a răspuns (pentru RayKzor51):

Dacă o chestie atat de simpla nu ești capabil sa găsești, cum de mai speri sa te descurci,, afara'' pe cont propriu.
De google nu ai auzit ca e motor de căutare?
Cheers

| darrio2007 a răspuns:

Ce stii sa faci?

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

E băiat.