Daca nici macar nu stii ce inseamna sa investesti la bursa eu iti sugerez nici macar sa nu te apuci ca iti pierzi toti baniii instant.
practic sa investesti la bursa inseamna sa cumperi actiuni ale companiilor la preturi mici si sa le vinzi la preturi mari. Asta inseamna sa stii bine cum functioneaza economia si ce influenteaza cresterile si scaderile valorilor actiunilor.
E o mare minciuna, este ca si pariurile sportive.Treba e ca tu pui bani multi pe o companie cu bursa mica iar daca bursa creste castigi, daca nu pierzi. De obicei se joaca sume mari dar brokerii de obicei sunt niste tepari, Asta stiu eu. Banii nu se fac asa usor cum cred unii!
Nu e greu sa incepi, sunt sute de site-uri unde poti tranzactiona. Ideea este ca daca nu ai experienta si cunostinte in domeniu iti vei pierde banii foarte rapid. Nu mai spun ca majoritatea platformelor de tranzactionare online sunt false. Sunt de fapt niste jocuri simulatoare astfel facute incat sa iti pierzi banii. Ei strang bani si tu pierzi bani. Simplu. Nu te sfatuiesc sa te bagi in asa ceva.