| AlexYBS a întrebat:

Salut,am avut cateva imprumuturi in trecut,insa mereu am achitat la timp creditele,acum trec printr-o perioada mai proasta si am incercat sa fac o refinantare la o banca insa mi-au spus ca nu am trecut de biroul de credit in email-ul primit.Dar eu nu inteleg de ce, stiu persoane care au intarziat cu lunile si le aproba sume foarte mari, iar eu care am platit mereu totul la timp ma refuza.Am cerut situatia celor de la biroul de credit iar in email-ul primit de la ei se adevereste faptul ca nu am intarziat niciodata cu plata,nu am acumulat restante si sunt catalogat bun platnic, ce ar trebui sa fac sa obtin acea refinantare? Care nu e una enorm de mare(10.000 de lei).

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca treaba cu biroul de credit a fost singurul motiv de refuz atunci mergi iarasi la banca, cu adeverinta si solicita refinantarea.
Daca te refuza iarasi macar afli motivul real al refuzului si ce ai putea face.

| sierra1 a răspuns:

Trebuie să fie ceva ce ori nu ne spui, ori nu știi și tu. Interesul lor e să dea bani cu imprumut

| AlexYBS explică (pentru sierra1):

In trecut am imprumutat doar de la IFN-uri, nu ma deranjau dobanzile ca stiam ca inapoiez banii cu mult inainte de termen, dar nu cred ca faptul ca am apelat la IFN-uri ma afecteaza in vreun fel, am sunat la toate IFN-urile de unde am luat vreodata bani(4 la numar) si i-am intrebat daca m-au raportat vreodata pentru ceva si bineinteles ca au spus nu, nu stiu ce ar putea fi

| sierra1 a răspuns (pentru AlexYBS):

Probabil că bonitatea ta nu satisface banca contactată