| Th3Li0N a întrebat:

Salut am comandat laptop de pe okazii si nu mai il vreau adica nu vreau sa il ridic. Motiv poate primesc teapa.Si nu pot face imbunatatiri la el si nu vreau sa raman asa.I-am scris mesaj ca cica nu am bani etc... ca a intervenit o problema dar o sa ii platesc transportul daca este ceva! O sa patesc ceva? Adica in afara de un calificativ negativ.Adica vreau sa imi cumpar calculator nu laptop. Adica ce as mai putea inventa sa nu fiu chiar asa de nesimtit.S-au poate vroia sa imi dea teapa! Cine stie dar eu nu il mai ridic

4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Daca nu il vrei atunci nu il ridici, este problema ta nu al lui.
Ii platesti transportul si nu cred ca se supara, daca se supara mai musca o data, ce mai conteaza, nici nu-l cunosti.

PS: Spune-i adevarul ca nu iti poate face nimic, ii spui ca vrei sa-ti iei altceva si gata.

| EugenRomaniuc a răspuns:

Atentie, okazii cere bani pentru fiecare produs vandut. Daca laptopul costa 10 milioane okazii cere cam 4 euro. Asa ca, sa nu fii cel mai nesimtit pe langa transport da-i omului si banii pentru plata la okazii!

| Romina01 a răspuns:

Si eu am comandat o bicicleta de pe okazii, dar dupa vreo 1 zi l-am sunat pe vanzator si i-am zis ca nu o mai vreau ca-mi iau una noua. Nu apucase sa o trimita, asa ca mi-a dat un calificativ negativ sad

| Okaziiro a răspuns:

Salut! In situatia in care un colet nu este ridicat si vanzatorul ne reclama acest lucru, sustinut de dovezi concludente, contul cumparatorului este blocat definitiv. In situatia ta iti recomandam sa contactezi vanzatorul si sa anulezi comanda. Pentru a fi sigur ca primesti ce ai comandat sau banii inapoi, pe viitor, alege produse cu Garantia de Livrare: http://bit.ly/Ye8FyJ. Iti stam la dispozitie la suport@okazii.ro sau 0374652944.