| theyonutzu a întrebat:

Am fost de curand la Banca Transilvania pentru deschiderea unui cont si am ramas putin surprins cand mi-au spus ca nu percep nici un fel de comision pe administrare cont/card sau vreo dobanda. Cer sfatul celor care cunosteti toate taxele si comisioanele pe care le aplica, credeti ca e posibil? Ma gandesc ca ascund ceva care va fi scris mic pe contract si nu as vrea sa dau dupa aceea prea multi bani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te surprinda.Si la BCR deschiderea este gratuita si nu se percepe decit 2, 5 lei ca taxa de administrare a contului.Fii fara grija, banca nu pierde, isi vor recupera banii cind faci intrari sau iesiri de numerar din cont.Citeste cu atentie contractul sa nu specifice undeva ca banca isi rezerva dreptul de a modifica ceva dupa prima operatiune din cont.Numai bine.

| theyonutzu explică (pentru anonim_4396):

Tocmai asta mi-au si spus, ca la momentul dat nu exista nici un comision, depinde ce va fi mai incolo.

| anonim_4396 a răspuns (pentru theyonutzu):

Cu alte cuvinte, daca stii sa interpretezi.ti-au spus clar:tu inscrie-te ca avem noi grija pe urma.Repet:citeste cvu atentie contractul, odata semnat, nu pre mai ai ce face.

6 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Eu lucrez cu BT de cand s-au infintat.sunt foarte seriosi si nu fac contracte cu clauze ascunse. poti deschide fara nicio grije un cont la ei.

| katy a răspuns:

Deschiderea contului e gratuita.te costa daca vrei sa-ti faci card

| alecsalecs a răspuns:

O Banca este asemenea unui Camatar sa nu crezi ca va lucra pe gratis.si doar tu vei avea de castigat. cel mai bine este sa nu ai de afacea cu bancile in ziua de azi si mai ales pe criza asta si vremurile din ziua de azi! Deci Ochii larg deschisi si fi ateent!

| madutza1618 a răspuns:

Am card de mult timp la ei..nu percep nici o taxa...un comision de vreo 2-3 lei daca ridici bani de pe card de pe un bancomat..altul decat cel de la bt..si cam atat.