"Nu am vrut deloc sa aud despre acest lucru" normal, de ce sa muncesti si sa castigi un ban. Ca doar e rusine sa muncesti mai bine spargi banii parintilor pe la mare
Munceste tu ca piccolo pentru 4-5 milioane fara bacsis...Nu-i rusine sa muncesti.Cel putin mie nu imi este rusine eu doar v-am cerut ajutoru', dar vad ca pe acest site sunt numai oameni care cauta nod in papura...Mersi de ajutor si ramaneti cu site-ul vostru. Tineti-o tot asa cu siguranta ajutati lumea foarte mult.Bafta!
Daca altceva nu stii sa faci muncesti si pentru 5 milioane
Da desteptule. Iei un amic cu masina, bagi marfa de larg consum in ea din dragonu rosu si dupa ai vinzi in zone rurale la pretul pietei noastre si zbang. Double money. Da cere ceva munca chestia asta
Foarte ingenios! Felicitari
Nu e vorba de ingenios. Daca stai si gandesti e simplu. Am vandut 100+ tigai luate cu 30 lei la pret de 60 lei in fata la vreo 3 croitorii. Sa vezi bataie pa ele
Munca nu strica niciodata ca inveti valoarea banului muncit si nu o sa mai vrei sa-i arunci
Depinde de ce iti place si tie sa faci... de exemplu la varsta de 18 ani nu prea poti sa ai o afacere, dar totusi poti sa te gandesti sa ii investesti in ceva ce iti place si tie sa faci si sa fie si de viitor! Sper sa te-am ajutat! Funda?