| lucian820 a întrebat:

Salut,am in PayPal o suma mare de bani primita de la un prieten,problema este ca daca scot in banca banii respectivi voi atrage atentia bancii, o sa li se para suspect, nu? Ce pot face? Sau pot sa ii trag linistit(este vorba de peste 4000 lei,eu nu am bani multi pe card, inca sunt minor si 4000 si ceva de lei o sa bata la ochi)

5 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

4000RON nu sunt nici macar 1000€. Nu vor atrage atentia atat de mult pe cat iti imaginezi. Poti sa ii depozitezi linistit. Daca totusi ai dubii, depoziteaza-i in mai multe etape in zile diferite. Azi 1000RON, maine tot atat si asa mai departe.

| UserRo10 a răspuns:

Stai linistit ca nu bate deloc la ochi. Bate la ochi orice suma mai mare de 10k euro este filtrata pentru a nu exista spalare de bani

| Violleta2022 a răspuns:

In primul and, ca minor nu poti detine un cont de paypal!
Ei te verifica si cum atasezi contul bancar vor incerca sa afle cine esti si te vor bloca, fiindca este ilegal sa ai cont paypal.
Da, va atrage atentia bancii si ANAF-ului totodata, fiindca sunt niste bani straini in contul unui minor.

| doctorandus a răspuns:

Daca functionezi drept "sageata" ramai cativa ani fara niciun cont bancar.

| BabaOarba a răspuns:

Nu este o suma care sa atraga atentia. Daca erau 4000 euro, poate te mai puteai gandi la asta.

Faptul ca esti minor nu are nicio relevanta, in mod sigur cardul si contul nu sunt pe numele tau, tot o persoana majora il detine.