| Gabriell_Luyss_1999 a întrebat:

Salut, am înțeles că americanii vor ca România sa meargă fara viză, gen o colaborare de genul cred și sunt doua variante ca să mergi in SUA ca scop de afacere sau ca excursionist. Daca tu sa zicem alegi ca scop de afacere și tu de fata nu ai nici o afacere nici o firma în Romania nici în SUA și vrei sa îți deschizi o afacere in SUA o merge? Te lasă să mergi și să deschizi acolo o afacerea pe care vrei sa o deschizi nu aici în Romania? Aceasta este întrebarea mea.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Nu se vor scoate vizele, dar daca ai suficienti bani sa te bage in seama oficialii din SUA poti obtine si acum o viza pentru deschiderea unei afaceri (idee proasta din punctul meu de vedre dar tu stii mai bine)

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Dismally):

Bro Romania va intra fara vize în SUA și Daia am întrebat că dacă ești sa mergi in SUA că scop de afacere pe care tu nu o ai o merge să deschizi o firmă acolo nu în Romania că e corupție la greu aici

| Dismally a răspuns (pentru Gabriell_Luyss_1999):

Se vorbeste de scoaterea vizelor pentru Romania din 2008, a ramas la stadiu de vorbe...

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Dismally):

Bro nici acum nu mai înțeles am spus că dacă este să mergi in America fara viză ca scop de afacere poți să deschizi o afacere acolo daca nu ai in Romania afacerea ta să deschizi un SUA oggfffff

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai inteles gresit! Nu au afirmat asta niciodata si nu vor deschide portile Romaniei, fiindac nu au nici un fel de intelegere economica sau comericala cu Romania.
Vizele de munca se obtin extrem de greu pentru America si pana la terminarea pandemiei nu se poate intra in america, nici cu vize de turist si nici de altceva, ca-s granitele inchise.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Viza de bussines nu e ca sa iti deschizi afaceri acolo. E doar o vizita de afaceri. Si atat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Desigur. Să ai 1 sfert de milion de parai în bancă și te primește imediat.

| Lukasssz a răspuns:

Pacat ca poti sta fara viza doar 90 de zile laughing

Răspuns utilizator avertizat