Pai in primul rand, daca ai 18+ ani iti recomand sa nu te opresti doar la lucrurile enumerate de tine.Invata sa editezi poze cu persoane reale, iar apoi cand te descurci foarte bine deschideti propria ta afacere pe diverse site-uri. Daca iti strangi bani poti sa-ti faci un canal de Youtube unde iti promovezi afacerea, iar mai tarziu cand strangi o comunitate pe Youtube deschideti propriul site web. Daca mai ai prieteni care se ocupa cu asemenea chestii poti sa-l chemi la tine si sa-ti faci propriul tau ''sediu'' ca sa-i spun asa. Dupa ce vei deveni putin cunoscut pe Youtube prin ceea ce faci extindete in afara tarii deoarece sunt youtuberi care cauta persoane pentru logo-uri pentru canal sau pentru ce vor ei. Deschideti pagina de Facebook, distribuieti munca pe diverse site-uri(google+, twitter, Instagram, tumblr etc) pentru a strange cat mai multa comunitate.
Nu vei putea si niciodata nu vei putea sa muncesti pentru o companie mare din prima. Nu sarii ca vaca in lucerna ca sa spun asa. Incearca sa te extinzi putin cate putin.De asemenea daca iti place sa editezi/creezi poze invata sa lucrezi si cu videoclipuri.Pe Youtube in afara tarii sunt foarte cautate persoanele care editeaza videoclipuri deoarece youtuberii activi care posteaza 2/3 videoclipuri pe zi de obicei isi cauta editori pentru videoclipuri.
Astea sunt doar niste idei, dar pot fi si altele.
Nu uita ca mereu se incepe de jos.
Ce mă'?
Nici nu se mai caută astfel de persoane, găsești Photoshop crackat și un număr infinit de tutoriale, fără să mai dai bani pe munca altuia...
Fa-ti profil pe upwork sau fiverr. Iti pui portofoliul on-line undeva, apoi te inscrii la job-uri.
Freelancer.com - sunt mereu concursuri și proiecte.
Plus că așa ai ocazia să vezi și munca altora (la concursurile publice) și nivelul tău real.
Nu ai cum sa-l convingi, incearca sa-i arati cele mai bune creatii facute de tine, incearca sa contactezi persoane de pe yt cu abonati pana in 10.000, ca cei de la 10.000 in sus vor ceva profesional.
Succes!
Fa-ti conturi pe diverse forumuri si fa-ti portofolii. Asa vei cunoaste alti designeri de genul, ii poti intreba, etc
Sau fa freelancing pe un site de genul (mc-market e un exemplu, daca esti axat pe gaming design)
lvr întreabă: