| bymhyt a întrebat:

Salut am nevoie să trimit prin paypal niste bani la cineva din strainătate si când vreau să trimit paypal îmi blochează tranzacția si zică că ar putea fi o înșelăciune, am incercat la două conturi la fel zice mi-a trimis cerere de plată la fel zice ce pot face să mă lase? la tranzacttie bifez prieteni si familie așa doreste persoana respectivă!

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca persoana respectiva nu o cunosti in mod personal, este escrocherie.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Daca n-ai discutat cu ea cel putin 48 ore in viata reala (nu pe telefon), este escrocherie.

| bymhyt explică (pentru doctorandus):

Eu vreau am cumpărat niste piese de undeva din america de la cineva cu ăla am reusit să îi trimit bani totu ok, la transport din partea companiei "eliteexpresscourrier" mi-a scris pe email c[ trebuie să plătesc o sumă ca asigurare de transport dar care o voi primi la înapoi după ce ajunge transportul, am citit și pe site la ei și așa scrie mă îndoies că ar fi o escrocherie deoarece si când bar numărul de comandă pe site apar ca preluat dar in asteptare pentru plata asigurări!

| doctorandus a răspuns (pentru bymhyt):

Poate contul a fost raportat, sau poate PayPal nu-l crede ca are 100 de prieteni.

| bymhyt explică (pentru doctorandus):

Am incercat pe două conturi ce mi le-a dat să îi trimit plus incă unul de pe care mi-a dat cerere de plată

| Bula a răspuns (pentru bymhyt):

99.99% escrocherie!
Asigurarea transportului este cuprinsa in pretul transportului si nu semai plateste inapoi destinatarului!
Am intalnit escrocherie asemanatoare, unde tot au cerut diferite sume pentru un "catel Bichon Maltez", care a existat doar pe o poza, pe internet.
Au platit pentru "catel" peste 700 euro ("transport special cu avion, cusca speciala, ingrijitor, pasaport, etc").

| bymhyt explică (pentru Bula):

Mam gândit și eu că ar putea fi escrocherie dar cum să fac să îmi dau seama sigur ca să nu mai trimit și bani de asigurare degeaba?

| Bula a răspuns (pentru bymhyt):

Pai, daca nu ma crezi, atunci intereseaza-te la o firma de curierat.

| relian a răspuns:

Iti blocheaza tranzactia? Nu are cum, cred ca faci tu ceva ce nu trebuie, sau cum trebuie.
Cind vine mesajul xce spui, trebuie cumva sa bifezi ceva, care te va lasa sa faci tranzactia, stiu si eu sa bifezi undeva unde spune, da am inteles sau stiu si eu ce chestii mai is pe acolo.

Verifica bine tot pe pagina respectiva si trebuie sa fie ceva sa poti face tranzactia.
Daca nu te lasa, atunci sunai, este foarte simplu, suni, vorbesti direct cu o persoana reala, le spui ca vrei sa faci tranzactia ca tu asta vrei, ca iti asumi acea tranzactie.

Dca nu vrei sa te complici, sa suni sa vorbesti, atunci trimite cu western union si ai rezolvat problema.
Dar nu cred ca PayPal nu te lasa sa trimiti bani cuiova, adica banii tai, sa fim realiasti.

Suna si ei or sa te ghideze cum sa faci sa poti trimte ce doresti.

| bymhyt explică (pentru relian):

Nu mă las asa fac nimic când apare, între timp am descoperit ca e o țeapă am dat plătit degeaba prima oară, de asta nu mă mai lasă!

| Delliae a răspuns:

Mie nu mi se întâmplă.