| Roberts07 a întrebat:

Salut!
Am o cunostinta care recent a parasit Anglia definitiv sa se stabileasca inapoi in Romania.
A lasat in urma cateva mii de lire datorii gen imprumuturi si credit carduri.
El spune ca nu il va cauta nimeni dar eu nu cred asta.
Este cineva care a trecut prin chestia asta si stie concret ce se poate intampla?

4 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de suma. Daca de la un singur creditor nu a depasit o suma considerabila, nu se chinuie aia sa trimita recuperatorii dupa tine. Majoritatea romanilor din UK au facut si fac asta si nu au patit nimic.
Faza e daca sa zicem ca are datorii de 500 de lire la un creditor, 1000 la altul, o alta mie la altul, si tot asa, nu are cine sa vina dupa el. Pentru ca fiecare creditor in parte, ii preda unui recuperator cazul ala. Si nu se baga recuperatorii sa te caute pe tine in Romania, sa plateasca oameni si procese prin salile de judecata cu mii de lire, ca sa scoata de la tine 1000 de lire. Pentru ca nu renteaza.

| MistarGoGu a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Pai la englezi e " parfum "! Sa aiba " cojones " sa facă datorii la noi...

| MistarGoGu a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Cunosc cativa " kinetoterapeuti " de la Chisinău foarte eficienți la tratamente ortopedice... înțelegi ce zic? 20% comision la urgente!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru MistarGoGu):

La ei e parfum din punctul de vedere al imigrantilor. Ca la ei daca ramai acolo si ai datorii, vin recuperatorii ( Gorile echipate cu pistoale si veste antiglont ) peste tine in casa si iti confisca din bunuri daca nu platesti.