| DeeyuAndrei a întrebat:

Am o întrebare cam ciudată. Am vrut să-mi fac cont pe Netflix și înainte să bag datele de pe cardul meu, am încercat la nimereală, niște date, și funcționează.
Este ceva greșit în asta, desigur că vreau doar luna gratuită, deci nu o să-i fac nici un cost la omul ăla.
Pot încerca? E ceva infracțiune? laughing
Mersi!

Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

"Persoanele fizice ce îşi dau acordul pentru prelucrarea datelor lor personale au dreptul de a fi informate cu privire la prelucrarea desfaşurată, scopul şi durata acesteia, au dreptul de a avea acces la datelor lor, de a cere operatorului ştergerea, blocarea, actualizarea sau transformarea datelor comunicate în date anonimea, de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei cu privire la prelucrarea efectuată asupra datelor sale personale."

Daca acea persoana isi da seama, se considera infractiune, pentru ca nu si-a dat acordul pentru ca tu sa-i folosesti datele in scopuri personale.

5 răspunsuri:
| Mariucu a răspuns:

Bucura-te,atata timp cat nu stie cine foloseste, esti bine, daca afla printr-un mod atunci e naspa?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu e nici o infractiune.

| Lostlyric a răspuns:

Nu prea vad cum a fost posibil sa-ti faci un cont cu date la nimereala si acele date sa fie corecte. Sunt sigura ca a intrat si factorul de intentie la mijloc.
Ia gandeste-te putin: omul acela cum va mai avea dreptul sa aiba o luna gratuita daca tu ii folosesti contul?
Moral ar fi sa-ti faci propriul tau cont.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cam e infractiune sa folosesti datele cardului cuiva fara acceptul lui.

| Ch0co a răspuns:

Da, este o infractiune. Nu poti sa folosesti si tu cardul tau/unui parinte?