Te referi la EA care a trimis banii?
Da, ea trebuie să retragă banii și să îi trimită din nou.
EA POATE să retragă banii acolo fără cod și cu eroare și dacă e și RĂZBOI și cad bombe pe acolo.
Este simplu.
Daca nu se ridica banii trimis, atunci se returneaza la expeditor.
Dupa returnare, se poate expedia din nou.
Codul de expediere se trimite prin sms sau prin internet.
Asta e ca nu știu dacă se returnează înapoi ca ar fi bine sa se întoarcă inapoi in vontul ei pentru ai putea trimite din nou
Am întrebat la banca dar nu ăstuia sa ne dea un răspuns concret in legătura cu asta!
Poate era mai simplu să-i fi trimis prin Western Union sau Moneygram, chiar dacă se aplica un comision.
Nu știu ce decizi au luat ei ..bani au fost transferați dintr un cont in altul prin IBAN
Nimic!
Este bine sa nu ia banii aia ca provin din droguri si prostitutie, si probabil sunt urmariti international.
Buna.Sincer, prima intrebare care imi vine in minte este de ce ea ii trimite lui bani? Au nevoie pentru ceva aici in Romania? Daca s-a ajuns pana la acest nivel, de ce nu se muta ea la noi?
Da au nevoie aici
Ea are o situație foarte buna acolo și trimite bani ca sa se stabilească și ea in România dar este mai complicat cu ambasada și multe altele
Coreea de nord sigur a calatorit fata respectiva peste tot in lume.
Unde spui ca se intilnira astia doi? Asa povestesti ca fata a trebuie sa mearga la ea in tara inapoi, desi sor intilnit probabil pe planeta Marte
Unu care scapa de acolo, se duce oriunde numa inapoi nu.In Coreea de nord e mai rau decat era in RO. TU daca ai fi gtrait pe timpuri in RO si reuseai sa pleci, fugi in tari necomuniste mai reveneai in timpul ala inapoi?
Amice eu cred ca incerci sa scrii ceva nuvele romantice pe aici cu oameni din regimuri diferite.E bun daca te pricepi, scrie, poate ca cinde stie ai succes.
Ăia din Coreea de nord nu au după ce trage apa! Asa de saraci sunt! Si tu zici că trimit bani in afara tarii lor! Plus ca Sistemul lor bancar nu este conectat la cel international!
Vezi ca te-ai dat sigur de gol! Trollule!
Cu ce m-am dat de gol? Vrei sa îți arat extrasul de cont și ss-utile? De ce as pune întrebarea atunci? Are o situație destul de buna acolo altfel nu ar fi putut trimite tot odată la ceva timp 1000€ și cu faza asta 5000€
Dacă nu ești in cunoștința de cauza mai bine nu Răspunde
Și cu ce m-am dat de gol? In legătura cu ce? Eu nu am pus întrebarea pentru mine ci pentru un prieten care mi-a zis astăzi of-ul lui și am zis ca poate aici găsesc un răspuns dacă de la banca nu i sa oferit mai multe detalii
Ești extrem de vag.
În ce țară "comunistă"? Nu poți să numești țara? De ce îi trimite fata lui bani? Despre ce sume este vorba?
Dacă este o țară supusă unor sancțiuni internaționale, atunci este posibil să nu se poată face transferuri bancare.
Dar dacă transferul nu poate avea loc, atunci banii ar trebui să se întoarcă automat în contul de unde au fost trimiși. Nu văd de ce ar avea nevoie el de vreun cod și nu văd cum i-ar putea "transfera înapoi"din moment ce nu au ajuns la el.
Bani sunt la el in cont dar nu poate face nimic
Nu poate sa ii retragă sa ii mute in alt cont sau sa facă plăti fără acel cod
Nu poate să îi scoată fără cod. Trebuie să sune persoana să îi dea codul.
Pai persoana zice ca, codul este undeva in ss-urile trimise de ea așa crede.și o zis sa mergem la banca ca știu ei mai bine dar nimic …bani stau de aproape 2 luni in cont fără a putea fii atinși măcar dacă s ar returna înapoi in vontul din care au fost trimiși dacă nu se ridica aici
Banii trimiși așa de oriunde trebuie să aibă un cod trimis de cel care trimite banii.
Ăla care a trimis banii are o hârtie pe care scrie codul.
Nu are codul nu îl mai are
Codul nu știu cum sa îți zică ca îl da ca nu m-am întâlnit niciodată cu situația asta pana acum la momentul transferului i-a trimis tot ss cu orice pas din transfer
Am fost la banca și au zis ca nu arată codul niciunde și fără cod nu se poate face nimic nici transferați înapoi nici scoși ..nimic!
Nu am cum sa scot eu bani fără deținătorul cardului …
El mi-a cerut ajutorul azi și am încercat cam toate chestiile dar nu merge nimic
Am fost și la mânca și nu se poate face nimic fără acel cod!
Să îi trimită poză cu foaia de transfer prin whatsapp.
Altfel nu poate scoate banii șii trebuie retrași și trimiși din nou.
Ca să nu dureze mult retrimisul banilor trebuie ăla care i-a trimis să se ducă mâine să îi retragă și imediat să îi trimită din nou și să trimită și poză cu foaia de transfer prin whatsapp.
Mâine are banii în maxim 30 de minute dacă se face așa.
Deci poate sa ceara ea sa ii fie retrași bani din contul asta înapoi in contul ei?
Dacă la alții se poate retrage banii cum am spus, sigur se poate și în țara unde e aia.
Doar dacă nu o fi în Coreea de Nord că ai spus că e stat comunist.
Mersi mult pentru răspuns! Da este din Coreea!
Te referi la EA care a trimis banii?
Da, ea trebuie să retragă banii și să îi trimită din nou.
EA POATE să retragă banii acolo fără cod și cu eroare și dacă e și RĂZBOI și cad bombe pe acolo.
Cate tari comuniste or mai fi ramas in lume?
Si de ce fata ii trimite lui bani? Cam ciudat.
Daca e transfer bancar si daca nu-i ridica intr-un anumit timp, se returneaza automat.
Nu știu câte tari comuniste sunt dar ea are regim comunist ca vrea sa se stabilească și ea in România împreuna cu el dar este foarte complicat cu ambasada și mai multe
Și fata ii trimite lui bani pentru ca are o situație buna acolo și au nevoie sa își facă ceva aici in țara!
Daca fata are o situatie buna acolo, de ce sa vina sa moara de foame aici? Asta chiar nu o inteleg.
Totusi, nu e nimic complicat cu ambasada si... mai multe. Se casatoresc legal si se cere stabilirea familiei in Romania.