| Modx a întrebat:

Salut, am o problema, as putea sa-i spun mare problema. Sunt intr-o relatie cu iubita celui mai bun prieten al meu. Ei nu-i mai place de el si nu mai tine la el dar cica nu poate sa se desparta de el fara motiv. Ea tine la mine si mi-a dovedit. M-am saturat sa ma sarut cu ea pe ascuns, sa vorbim pe ascuns iar cand vad ca o ia ala in brate mor. Ce pot sa fac si eu in aceasta situatie ca m-am saturat. Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Nu Ti Recomand o asa relatie! in fine cu siguranta ca nu mi vei urma sfatul! Dar cu siguranta iti vei aminti de cuvintele mele!
Succes! Pai ce sa faci decat..sa i spui celui mai bun prieten al tau ca iubita lui care probabil crede ca l iubeste..defapt este cu gandul la tine! Ce zici poti? Scuza dar mi e imi scapa ceva..Cum adica cel mai bun prieten al tau? Daca erai cel mai bun prieten al lui..Stateai departe de..prietena lui! dar mna fiecare cu. faptele lui. smd..Sa ne povestesti si sa mai revii cu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing cred că eu ar trebui să-ți dau un sfat în acest caz având în vedere că eu am ajuns să am o relație de 8luni în care am locuit împreună cu o așa prietenă...

Singurul lucru care l-am regretat a fost că nu i-am spus lui când m-a pocnit dragostea (deși ei erau despărțiți) deoarece îți vor pune tag-uri și vei fi considerat hoț de gagici (așa cam sunt amprentat, dar știi ceva? se merită! fraierii care nu știu să aprecieze merită să le piardă), în rest nu regret nimic, a fost chiar foarte bine! laughing
Eu sunt total înclinat pe viața trăită în doi, prietenii vin și pleacă (mai ales că jigodiile din ziua de azi nu caută decât sprijin și ajutor, halal prieteni).

Deci sfatul meu, fură-i gagica fraierului dar încercați să aveți o discuție în trei, fii bărbat și spune amândurora ce vrei (înainte de asta, ai o discuție cu ea, nu cred că merită dacă ai de gând doar o trece prin Paradis, dacă mă înțelegi...)

| Răzvan_Farcaşiu_1994 a răspuns:

Prietene iti dau un sfat am avut o astfel de relatie si crede-ma nu-i usor... pune-o sa aleaga intre tine si el. acela ii cel mai dur test care poti sa il dai daca te iubeste il va lasa si totul va fi bine dar nu uita( ti cel mai bun prieten) nu fugi niciodata dupa 2 iepuri ca nu prinzi niciunu happy Eu iti zic mai bine sa o lasi sa-si rezolve treburile cu el dupa aceea no sa pierzi nici prieten nici pe eahappy sper ca ti-am fost de ajutor