Daca e cum zice spiridusulTuca nu vei rezolva nimic cu ce vei scrie angajatorului, chiar el a introdus acest model ca sa scape de angajari fata batai de cap.
daca e asa si nu gasesti la ei rezolvare, te adresezi ITM-ului, facand o sesizare, macar sa fie cercetati, daca toti care sunt dati afara fara motiv doar pe smecherii s-ar duce si ar face plangeri ar sta ITM-ul la poarta firmei lor si intr-un final ori ar deveni seriosi ori or sa inchida, ceea ce le si doresc la neseriosi si anume faliment si amenzi fara numar!
Deci ITM si daca ai cont pe google fa-le reclama publicitara frumoasa, scrii ce fac si ce firma serioasa sunt ca lumea sa nu se mai duca la ei!
Faci o sesizare în scris la manager în care explici exact situația și crei răspuns în scris cu motivul concedierii, ca să poți să lupți cu ei.
Făle plângere penală
Mergi la protecția muncii
ȘÎ CERE DESPĂGUBIRE
Eu am muncit la o firmă timp de 7 zile aproape NON-STOP si le-am făcut servere date chestii de genul ăsta
SI AM FĂCUT O CERERE LA CARE AM PRIMIT NUMĂR DE ÎNREGISTRARE
în care am scris în felul următor
Domnule Director subsemnatul,,,,,, am muncit din data până în data pentru firma Dvs fapt pentru care a trebuit sa mănânc să beau să ffuutt
Si fraera de la secretariat mi-a dat număr de înregistrare la foaia respectivă
Apoi mi-au dat 1000 euro ca să nu mă duc la protectia muncii ca aveam nr de inregistrare
Nu il suni la telefon. Nu e de bun-simt si s-ar putea sa-l enervezi mai rau. Te poti prezenta la usa lui sa vorbiti fata in fata.
Dar contestatie tot trebuie sa faci. In scris, ca sa fie dovada. Si tot in scris ti se va raspunde.
Este o smecherie pe care o fac firmele, tin angajati doar 3 luni sa nu trebuiasca sa le ofere anumite beneficii. Nu stiu exact cum profita de asta dar e tipic sa schimbe asa angajatii. Dupa poate te mai ia dar la fel cu acelasi contract, 3 luni si adios
Macar sa ma mai ia si atat, ca nu prea am unde sa gasesc de munca fix acum cand vin sarbatorile