Pe asta cum îl verific? Sun la ei?
Nu folosesc BCR dar sigur poți scoate un extras de cont din george
Sună și vezi despre ce este vorba. 10 lei pe lună este comisionul de administrare a contului curent - începând cu 1 august, aplicația George eu știu că este gratuită. Nu are pentru ce să-ți oprească BCR 100 de lei.
Ai încasat tu bani sau ai făcut o plată cu cardul? Dacă ai încasat prin transfer bancar de la altă bancă e posibil să fie comisionul de transfer, dacă ai făcut o plată cu cardul și îți lipsesc 100 lei atunci este o problemă și trebuie să-i contactezi pe cei de la BCR.
Eu iau pensie, și mai încasez din 2 locuri bani. După ce am am încasat 1023 lei, m-am uitat pe George, când colo am minus 100 lei. Adică în loc de xx307 lei, am xx230 lei. E posibila ceva compromitere a contului? Am și mulți bani pe card... De la banca mi-o zis ca nu e bine sa ții mulți bani pe el
100 lei este suma maximă / zi pentru plățile contactless la magazine gen Lidl. Aici mi s-a aprins un beculet roșu pe panoul de control.
Sper să nu fie nimic de genul ăsta. Eu am de 15 ani cardul de salariu la ei și nu mi-a lipsit nici un leu în tot acest timp.
Ai ceva aplicație sugerata de BCR pentru protecția banilor? Nu am plătit cu cardul nimic de o luna de zile. La ce nr trebuie sa sun?