| UnchiulRamiz a întrebat:

Salut! Am observat după o încasare de bani intrând în aplicația George ca îmi lipsesc 100 lei de la ultima retragere. Nu am primit nici o notificare, se poate sa ii fi retras BCR ul? Eu nu știu dacă se plătește sau nu pentru George. Am de câteva luni aplicația. Oare sa sun la ei?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Verifica extrasul de cont prima data

| UnchiulRamiz explică (pentru suntserios):

Pe asta cum îl verific? Sun la ei?

| suntserios a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu folosesc BCR dar sigur poți scoate un extras de cont din george

| gabicoo a răspuns:

Sună și vezi despre ce este vorba. 10 lei pe lună este comisionul de administrare a contului curent - începând cu 1 august, aplicația George eu știu că este gratuită. Nu are pentru ce să-ți oprească BCR 100 de lei.
Ai încasat tu bani sau ai făcut o plată cu cardul? Dacă ai încasat prin transfer bancar de la altă bancă e posibil să fie comisionul de transfer, dacă ai făcut o plată cu cardul și îți lipsesc 100 lei atunci este o problemă și trebuie să-i contactezi pe cei de la BCR.

| UnchiulRamiz explică (pentru gabicoo):

Eu iau pensie, și mai încasez din 2 locuri bani. După ce am am încasat 1023 lei, m-am uitat pe George, când colo am minus 100 lei. Adică în loc de xx307 lei, am xx230 lei. E posibila ceva compromitere a contului? Am și mulți bani pe card... De la banca mi-o zis ca nu e bine sa ții mulți bani pe el

| gabicoo a răspuns:

100 lei este suma maximă / zi pentru plățile contactless la magazine gen Lidl. Aici mi s-a aprins un beculet roșu pe panoul de control.
Sper să nu fie nimic de genul ăsta. Eu am de 15 ani cardul de salariu la ei și nu mi-a lipsit nici un leu în tot acest timp.

| UnchiulRamiz explică (pentru gabicoo):

Ai ceva aplicație sugerata de BCR pentru protecția banilor? Nu am plătit cu cardul nimic de o luna de zile. La ce nr trebuie sa sun?

Răspuns utilizator avertizat