Unde sunt banii in asteptare, in contul tau de Paypal, sau in contul tau bancar?
Sunt in așteptare în contul meu de PayPal, persoanei respective i au fost retrași banii de pe card, dar nici mie nu mi au ajuns, cred că în loc să trimita "pentru prieteni și familie" a ales cealaltă variantă, că normal îmi intrau banii in 2 secunde
Unde sa-ti intre banii? In contul tau bancar?
Iubire vad ca dai replayuri peste tot incercand sa apari ca stii de toate. Omul a spus clar ca banii sunt in asteptare adica pending, bineinteles in contul de paypal.
Si raspuns pentru user ar fio cam asa. Daca ai contul verificat de obicei e instant avand in vedere ca ai contul de Ppal de ceva timp si a fost rulat.
Daca te intrebi de ce 1 oara au fost availabile mult mai rapid, e doar datorita ca Ppal-ul foloseste un algoritm prin care sistemul decide daca tranzactia e safe sau e riscanta. Prima data "ai scapat", dar acum sistemul ti-a facut Flag.
Daca a folosit optiunea "pay for service or product" e cam belita. Deoarece i-ti pot tine banii in pending si o luna, doar daca le arati un Tracking number (adica serviciul postal folosit). Daca a folosit Friends and Family, depinde de situatie si ce fel de flag ti-au facut, poate dura 48 de ore sau chiar mai mult. Timpul le asigura "spatele". Adica daca persoana care ti-a trimis banii sa zicem ca nu e contul lui de Ppal si a reusit sa puna mana pe datele de logare, Ppal tine banii o luna in pending, ca sa acorde eventualului detinator de cont Ppal timp sa faca claim(unauthorized use)
Ai cont de paypal verificat de paypal?
Vad ca acum 2 zile puneai intrebari daca poti sa faci un cont de paypal....si ma duce gandul ca tu nu ai nici macar 18 ani sa poti fii eligibil a avea un cont de paypal si nu cred ca ai fost verificat si nici aprobare nu ai primit ca ai contul valid si operational.
Ca sa faci un cont d epaypal si sa ti-l treaca Paypalul prin toate verificarilor lor, iti ia in princicpiu cam 10 zile lucratoare.
Ca trebuie sa aprobe si banca persoanei care ti-a trimis tranzacția, mai ales daca nu avea bani in PayPal si nu ti-a trimis prin friends and family.