| Illuminati2016 a întrebat:

Am primit de ziua mea 100€ si vreau sa stiu ce se intampla cand ii bag la depunere intr-un automat banca Transilvania o sa fie convertiti in lei sau raman in euro?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Fă-ţi un cont de depozit şi câştigi 0, 2% pe an dobândă impozabilă din care mai scazi administrarea contului şi rămâi pe minus. Sau ţii suta acasa la vedere şi de bucuri de prezenţa ei

-- sărbători frumoase --

| Catrice a răspuns (pentru sierra1):

Eventual pusa într-o ramă în sufragerie ori dormitor. laughing

| CattanyMihai778 a răspuns (pentru sierra1):

Cel mai bun raspuns in trecut cand era totul de stat CEC aveai de castigat acu cu capitalismul numai de pierdut

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La depunere se baga intr-un depozit si primesti o dabanda pe un anumit termen. Asta se face la ghiseu si nu la bancomat. La introducerea in bancomat (doar la bancomatele speciale) ti-i schimba la cursul hotarat de ei. Spre exemplu astazi este la cumparare=4. 5650lei/Euro si la vanzare=4. 6900lei/Euro. Daca-i schimbi astazi tu vei primi 456, 50 lei.

| RAY a răspuns:

Depinde ce cont ai in euro sau ron

| sierra1 a răspuns:

Până la urmă e o sută de euro, nu Gioconda

| dannyel86 a răspuns:

Practic, ce vrei sa faci? Sa-i schimbi (caz in care te duci la o casa de schimb valutar) sau sa-i pui intr-un cont (daca ai cont in lei, suta de euro va fi convertita la cursul zilei; asa cred)?

| christall a răspuns:

Trebuie sa ai cont in euro sa-i poti depune in euro.

| mihaicelsfant a răspuns:

Nu iti ia mult.