| busuioc23 a întrebat:

am si eu o intrebare. deci lucrez pe excavator de aproximativ un an la o firma iar pe contract am minimul pe economie in mana iau 17 mil intrebarea mea este, as putea sa imi fac un imprumut de 5000 de euro pe o perioada de 5 ani?

Răspuns Câştigător
| CataC a răspuns:

Salut
Ce-ai scris aici nu trebuie spus la banca, nu e nici legal nici nu poate fi dovedit.
Revenind, ar ajuta mult sa ai ceva in proprietate, orice, sa vada ca au ce executa in caz de neplata, plus un girant care sa garanteze pentru tine.
Poate fi oricine are un venit, salariu sau pensie, nu conteaza.
Bafta

3 răspunsuri:
| VictorVictoras a răspuns:

Nu pentru ca banca va calcula cat poate sa-ti dea imprumut pe venitul care il ai pe cartea de munca, deci sigur nu.

| eaglewatch01 a răspuns:

O sa mai ai nevoie de un coplatitor(nu girant),daca ai sotie, sora, mama, tata, chiar si pensionar poti merge la banca si poti obtine creditul.O spun ptr.ca eu am obtinut un credit in felul asta.Mergi la banca si cere niste relatii.Acolo poti fi sigur ca o sa le primesti pe cele adevarate.Eu am cont la BRD, mi se pare o banca serioasa.

| horia2012 a răspuns:

Nu, pentru ca Banca iti calculeaza valoare imprumutului functie de salariu care e trecut pe contract.
Iar rata nu depaseste 30 % din salariu.
Poti pune garanti. E bine sa te duci la
mai multe banci. E o oferta buna la ING.(credit+card salar)