| ___qISi a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare, eu sunt la muncă și nu am timp să îmi fac un card și dacă o trimit pe mama poate să-mi deschidă un cont la brd, pe numele meu?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Doar cu împuternicire de la notar unde tot trebuie sa mergi.

| UserRo10 a răspuns:

Trebuie sa mergi fizic sau sa faci imputernicire (ceea ce iti ia mai mult decat daca ai merge personal la banca)
Revolut poate creea cont full online, dar si Libra Bank si parca sa zic banca transilvania

| IceRope a răspuns:

E complicat. Dar poți face un card Monese sau Revolut. Le-am probat de-a lungul timpului. Recomand Monese. Totul se face online, primești cardul acasă. Găsești detalii pe net.

| Violleta2022 a răspuns:

Se poate numai cu Procura Notariala, facuta la un Notar public si semnata de tine, in persoana.

In orice caz, deschiderea unui cont bancar dureaza 10-15 minute si nu te costa nimic. Deci esti gratis daca pierzi 10 minute la o banca, cea mai apropiata de casa ta in loc sa faci programare la un notar, sa platesti 10-20 lei pe o procura si sa stai la el in birou 30minute ca sa iei procura pentru maica-ta si ea apoi sa mearga la banca.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru mers la banca poti sa-ti iei juma de ora de la munca, ca este de inteles.
Fugi la pauza de masa!

| Yuoia a răspuns:

Esti la munca non-stop?
Un cont cu sau fara card atasat, se deschide doar de persoana interesata care va fi titularul contului. Mergi tu cu CI in mana.