| iulyy232 a întrebat:

Salut am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la pizza rotunda. lucrez in Italia am facut pizza la tava. acum un patron m-a luat sa ma invete la rotunda am inceput pricep pentru k aveam mana formata, dar aici e putin de munca se face o medie de 40 pizze pe seara. acum am am o oferta de munca bine platita dar cu o medeie de 300 de pizze pe seara. ma incanta dar nu stiu sigur daca m-as descurca. si nu a avea frica asta dar nu am facut niciodata 300 de pizze rotunde pe seara nu pentru k nu am putut ci doar k nu eru comenzi ca sa intind o pizza imi ia in jur de 20 secunde dar e preparatul infornatul sforntul sunt complexe trebuie a le prepari si dupa infornare acum nuh voi ce credeti as reusi? cinv care se pricepe. meniul de de 20 feluri de pizze cu un local cu 250 posturi si sunt ingur... ce credeti sa ma bag sau sa stau in banca mea. repet mia oferit de 3 ori mai mult fata de locul care il am acum un consiliu ceva un truc pentru velocitate e bine venit multumesc mult

1 răspuns:
| VieruTudor13 a răspuns:

Eu zic sa te bagi.Pentru orice tip de munca(serviciu) necesita efort, indiferent de cat de greu este.