| LapusteAlexandru a întrebat:

Am si eu o mica intrebare.
-Astazi am facut un cont de paypal si am completat toate campurile necesare, am confirmat contul de email si numarul de telefon ulterior am adaugat si un cont bancar, am primit o plata din partea lor de 0. 01eur (0. 05ron) in care era specificat codul din 4 cifre pentru confirmarea contului bancar, acum, cand adaug cardul de debit si completez datele necesare primesc urmatoarea eroare "We can't complete this right now." sau cu 2-3 ore in urma primeam urmatoarea eroare "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later" (cardul este mastercard de la bcr), (din cate am inteles de pe alte site-uri trebuia sa fac doua plati cu contul bancar, este adevarat?) Ce pot face pentru a putea adauga un card de debit?

Răspuns Câştigător
| Georgiiannaaaaaaaaaa a răspuns:

Trebuie sa adaugi un card activat. Un card cu care ai mai facut tranzactii [pot fi tranzactii POS cumparaturi online]. Ma gandesc ca poate este una din zilele incare cineva din staff nu are chef de noi.mi s-a intamplat de multe ori cu ei. Daca nu rezolvi nici dupa ce faci tranzactiile cu cardul incearca cu un mail la ei! Have a nice day!

| LapusteAlexandru explică (pentru Georgiiannaaaaaaaaaa):

Multumesc frumos, o sa comand ceva online si o sa incerc din nou sa adaug cardul.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat