anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Am și eu o nedumerire, șeful are voie sa îți taie din orele din caietul din pontaj, doar pe ideea ca i s-a părut lui ca nu sunt corecte? Ca idee, la noi în firma dacă plecai la 15:15 te rotunjeai la 15:30, nu s-a adus la cunoștință faptul ca nu mai este voie sa rotunjim și a început sa ne taie orele.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca plecai la 15.15 inseamna ca tu lasa-i munca la ora 15 fix si pana iti strangeai lucrul, pana te schimbai deja mai trecea 15 min, ceea ce nu se poate ponta in plus, ca nu-i nromal.

Evident ca seful s-a sesizat ca esti nesimtit, sa tragi zilnic cate juma de ora mai mult si de aceea ti-a taiat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci sa inteleg ca voi luati cate 15 min din programul de munca si acum e revolta ca seful s-a prins?

| sierra1 a răspuns:

Păi se pare că ai ciupit din timpul de lucru, nu-i frumos!

| MrTech1HD a răspuns (pentru sierra1):

Ai citit ca ne lasa sa rotunjim de la 15 la jumătate? Ne lasă șeful! Cine a ciupit?

| sierra1 a răspuns (pentru MrTech1HD):

"ne lasa sa rotunjim de la 15 la jumătate"

deja te are la mână - dacă numva nu-ți era clar!

| anonim3247 a răspuns:

Tu plecai la 15:15 și erai pontat până la 15:30.

| MrTech1HD a răspuns (pentru anonim3247):

Toată firma avea o înțelegere, ce trece de 15 minute se rotunjește la jumătate, daca trecevde 45 se rutunjea la fix. Dar nu asta e relevant, din orele verificate pe pontajul meu, am 159 de ore lucrate, am avut și un CM de 4 zile, iar pe fluturaș sunt plătit doar pentru 155, fara sa mi se aduca la cunostinta ca mi-a fost taiat din ore. Asta a fost în februarie și eu am aflat abia acum în aprilie. Ma interesează pe mine dacă are voie sa îmi tai din ore și mai ales fără sa îmi aducă la cunoștință ca mi-a tăiat din ore și pe ce motiv

| anonim3247 a răspuns (pentru MrTech1HD):

4 ore nu ies după calculul tău.

| anonim3247 a răspuns (pentru MrTech1HD):

Nu ieșeau orele și de aia s-a făcut așa.

| MrTech1HD a răspuns:

Tuturor celor care au spus ca am ciupit/furat, etc. Voi citiți ca este o convenție la toate centrele noaste ca să rotunjim de la 15 la jumate sau de la 45 la fix?