| WarHammer02 a întrebat:

Am si eu o problema de o saptamana si ceva lucrrz intr.o fabrica dar nu ma pot integra deloc acolo. Iar parinti mei sunt incantati ca muncesc acolo. Mentionez ca am intrat pe pile tata a vorbit cu cineva si a aranjat treaba dar nu stiu ce sa fac sa caut altceva de munca nu vreau sa imi dezamagesc parinti ca am plecat de acolo. Lucrez si 3 schimburi. Posibil sa se supere ai mei pe mine sii cei care m.au angajat ca plec asa repede.Nici cu colegi de munca nu ma inteleg bine e foarte mult zgomot comunicam ca surdomuti prin semne. Un sfat va rog! Mai am putin si o iau razna nu mai vreau sa ma duc acolo.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Niste casti antifonice te pot ajuta daca protectia muncii permite. Asa ai si un motiv serios sa nu-i mai bagi in seama pe ceilalti. Zici ca suferi cu urechile.

Pe de alta parte mergi la interviuri si cauta-ti alt job. E putin probabil sa se supere ai tai daca le explici si ai alternativa. Pe aia de la munca lasa-i cu ale lor. Nu te-ai insurat cu locul de munca.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intai cauta-ti ceva de munca. Si atunci cand vei fi 100% sigur de un nou loc de munca, discuta cu parintii tai, explica-le ca nu era ce iti doreai, dar ca ai avut grtija sa nu ramai pe drumuri si muta-te la noul loc de munca.

| ALEXICAmarketing a răspuns:

Cauta in alta parte.
Ce te pricepi sa faci?
Ce activitate poti sa faci bine?

| Pandhoraa a răspuns:

Nu are sens sa ramai intr-un loc unde nu te simti ok
corect e sa vorbesti cu ai tai, sa le spui ca ai incercat doar ca sa nu-i dezamgesti pe ei dar ca nu vrei sa mai continui
e greu dar trebuie sa-ti asumi asta si mai trebuie sa aplici ca sa-ti gasesti altceva
ideal a r fi sa-ti gasesti si apoi sa le spui

| VenomMMA a răspuns:

1. 100% parintii tai vor fi dezamagiti daca o sa pleci fara ca inainte sa te consulti cu ei. Tatal tau si-a pus obrazul pentru tine.
2. Incearca mai bine sa le explici ca nu-ti place, ca nu te poti integra, ca-i foarte obositor, vezi tu.
3. In general asa este la inceput cam peste tot. Cu timpul o sa te obisnuiesti cu locul de munca, cu colegii, cu tot. Trebuie sa ai rabdare.

| KateBubble a răspuns:

Ai răbdare puțin. La început poate pare greu, dar cu timpul o să te acomodezi. Nu poți să renunți așa repede din moment ce abia ai ajuns și nu te-ai familiarizat prea bine cu munca de acolo. Gândește-te că sunt atâția oameni care ar da nu știu ce să aibă un loc de muncă și să câștige un ban. Așteaptă să treacă ceva timp, iar dacă nici peste vreo 2 luni nu ești mulțumit/ă, atunci poți să te gândești să renunți. Dacă nu ai conflicte mari cu colegii, atunci nu e o mare problemă, e normal să nu fii în cele mai bune relații cu ei dacă nu vă cunoașteți decât de o săptămână, nu? Fii tare, s-ar putea să îți pară rău după. happy

| WarHammer02 explică:

Ma pricep in domeniul calculatoarelor as fi incantat sa lucrez si ca agent de securitate si imi place sa socializez la fabrica nu exista asa ceva decat prin semne.

| ALEXICAmarketing a răspuns (pentru WarHammer02):

Cauta in domeniul asta ca se cauta.Nu sta pe ganduri.Stresul poate sa iti distruga sanatatea.

| EmaDumitru17 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa le explici parintilor si sa ii intrebi daca ar fi in locul tau ei ce ar face.