Niste casti antifonice te pot ajuta daca protectia muncii permite. Asa ai si un motiv serios sa nu-i mai bagi in seama pe ceilalti. Zici ca suferi cu urechile.
Pe de alta parte mergi la interviuri si cauta-ti alt job. E putin probabil sa se supere ai tai daca le explici si ai alternativa. Pe aia de la munca lasa-i cu ale lor. Nu te-ai insurat cu locul de munca.
Intai cauta-ti ceva de munca. Si atunci cand vei fi 100% sigur de un nou loc de munca, discuta cu parintii tai, explica-le ca nu era ce iti doreai, dar ca ai avut grtija sa nu ramai pe drumuri si muta-te la noul loc de munca.
Cauta in alta parte.
Ce te pricepi sa faci?
Ce activitate poti sa faci bine?
Nu are sens sa ramai intr-un loc unde nu te simti ok
corect e sa vorbesti cu ai tai, sa le spui ca ai incercat doar ca sa nu-i dezamgesti pe ei dar ca nu vrei sa mai continui
e greu dar trebuie sa-ti asumi asta si mai trebuie sa aplici ca sa-ti gasesti altceva
ideal a r fi sa-ti gasesti si apoi sa le spui
1. 100% parintii tai vor fi dezamagiti daca o sa pleci fara ca inainte sa te consulti cu ei. Tatal tau si-a pus obrazul pentru tine.
2. Incearca mai bine sa le explici ca nu-ti place, ca nu te poti integra, ca-i foarte obositor, vezi tu.
3. In general asa este la inceput cam peste tot. Cu timpul o sa te obisnuiesti cu locul de munca, cu colegii, cu tot. Trebuie sa ai rabdare.
Ai răbdare puțin. La început poate pare greu, dar cu timpul o să te acomodezi. Nu poți să renunți așa repede din moment ce abia ai ajuns și nu te-ai familiarizat prea bine cu munca de acolo. Gândește-te că sunt atâția oameni care ar da nu știu ce să aibă un loc de muncă și să câștige un ban. Așteaptă să treacă ceva timp, iar dacă nici peste vreo 2 luni nu ești mulțumit/ă, atunci poți să te gândești să renunți. Dacă nu ai conflicte mari cu colegii, atunci nu e o mare problemă, e normal să nu fii în cele mai bune relații cu ei dacă nu vă cunoașteți decât de o săptămână, nu? Fii tare, s-ar putea să îți pară rău după.
Ma pricep in domeniul calculatoarelor as fi incantat sa lucrez si ca agent de securitate si imi place sa socializez la fabrica nu exista asa ceva decat prin semne.
Cauta in domeniul asta ca se cauta.Nu sta pe ganduri.Stresul poate sa iti distruga sanatatea.
Eu cred ca trebuie sa le explici parintilor si sa ii intrebi daca ar fi in locul tau ei ce ar face.
anka întreabă: