Nu inteleg ce legatura are faptul ca vrei sa fii tu model cu PhotoHotel. Fotograful Hotelier îi ajută pe clienți să-și programeze sedința foto în cel mai bun moment al zilei și în același timp coordonează sedința foto. Consilierul Foto îi ajută pe clienți să selecteze cele mai bune fotografii din vacanță și îi ajută să identifice modul cel mai potrivit pentru ei de a-și păstra amintirile de vacanță. Astia fac poze cuplurilor care se cazeaza la hotel si vin in vacante, si clientii platesc, nu fotografii.
PhotoHotel este un serviciu prin care clientii pot face sedinte foto contracost printr-un fotograf care are contract cu hotelurile, deci clientii platesc, nu sunt platiti pentru a fi modele.
Stiu asta ce daca intrebam de model nu pot sa intreb si de alte joburi ca nu are treaba una cu alta eram doar curios ca am vazut o gramada de reclame pe Facebook
Nu exista postul de model, nu există așa ceva
Pai si cei care sti tu care pozeaza pentru reviste de haine spre exemplu cum se numesc?
Întrebarea era legată de Photohotel, iar în cadrul firmei NU exista jobul de model. Mai rațional și noi
Am lucrat la ei. E o vrajeală. Salariu mic, munca non-stop, timp liber inexistent, esti tratat urat si chiar amenintat cu datul afară dacă nu realizezi targetul de vânzări imposibil de atins. Oamenii din hotel sunt iritati de compania ta si te trateaza urat.
Tudor02 întreabă:
DrunkenIrish întreabă:
andreiscripcaru întreabă: