anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Am un bilet la pariuri sportive la Get's Bet care ar trebui sa fie câștigător, dar cand pun codul sa verific biletul imi zice"Evenimentele de pe bilet nu sunt inca finalizate!" si-mi apare un meci ca fiind nefinalizat, deși meciul respectiv s-a terminat de mai bine de o săptămână(un meci din turul 3 europa league).

Cat mai trebuie sa astept sa se actualizeze meciul respectiv pentru a-mi revendica câștigul? Sau este o eroare si biletul nu are cum sa iasa castigator?
Daca ramane așa biletul, fara a se finaliza meciul respectiv, pot sa-mi revendic macar miza pusă?
Ce trebuie sa fac?

6 răspunsuri:
| G777 a răspuns:

Cel mai simplu e să dai un mail sau să vorbești direct pe suport chat dacă au așa ceva.

| Andresso a răspuns (pentru G777):

Mersi pentru raspuns, o sa caut si o sa incerc sa fac asa ceva daca exista. Dar crezi ca e ok daca incerc sa merg personal cu biletul fizic la casa la care am pus biletul si vorbesc cu doamna de la agentie?

| G777 a răspuns (pentru Andresso):

Hmm credeam ca ai pus bilet online, daca ai pus biletul in agenție sa te duci să vorbești direct acolo e cea mai buna varianta.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Salut,nu ai opțiunea cash out? Cel mai bine suni la agenție și le explici problema

| Andresso a răspuns (pentru Lubeniță38900):

Este bilet fizic pus la o casa de pariuri, nu e online. N-am cum sa-i fac cash out.

| Lubeniță38900 a răspuns (pentru Andresso):

Du-te la agenția de unde ai făcut biletul și vorbește cu iei și te vor rezolva cu siguranță