Este pentru administrare card luna de luna se ia o suma. Tu trebuie sa pui bani in cont pentru a nu mai fi mereu pe minus. Iar dupa 6 luni daca nu mai administrezi contul sa bagi banuti de 5 sau 10 lei in el pentru a nu se inchide automat. Si eu am contul de la BT nou facut si asa mi s-a spus. Desi un drum la banca pentru a fi sigur, nu strica, pentru a capata informatii pe viitor.
Cand mergi la banca ai putea intreba de ce ti se percepe acest comision. Daca zici ca nu ai folosit cardul, ei nu au comision de administrare. Stiu sigur pentru ca mi-am facut un cont recent si am citit lista cu comisioanele. Altfel, nu iti face probleme. Nu se intampla nimic daca nu depui acea suma curand. Doar ca probabil o sa mai creasca. Mai bine te-ai duce sa intrebi ce si cum.
Eu m-am gandit ca e comision pentru aplicatia BT Pay, aplicatie pe care o folosesc doar sa verific soldul.O sa intreb totusi.
Si BT Pay e gratuit si NeoBT la fel. Cel putin la mine asa este. Gasesti pe site la ei lista cu comisioanele. In general iau comision daca retragi bani de la bancomatul altei bani. Da, oricum cel mai bine sa intrebi
andreiscripcaru întreabă: