Dupa ce-ti platesti netul, cablul Tv., electricitatea, apa, mancarea etc, etc. : cu cat mai ramai ca sa iti facu un depozit la termen? PACE TIE
Nu am precizat ca este singurul venit
Falsul, uzul de fals si falsul in declaratii se sanctioneaza penal: "numesiprenume0
în 12 August | numesiprenume0 a întrebat:
Salut! Am un venit lunar(ajutor social) de 300 lei, cum as putea sa ii inmultesc daca imi sunt virati intr-un cont bancar? "
cum ai obtinut primirea unui ajutor social? am deja print-screenul postarii.
Obligatiuni de stat - cel mai sigur, termen mediu-lung, rata mica profit dar intotdeauna peste rata inflatiei
Investitii in fonduri - fluctueaza in functie de economia globala
Investitii in actiuni - trebuie sa iti faci conturi pe platforme de tranzactionare, 300 lei e putin, si s-ar putea sa ai nevoie de sume mai mari investite deodata.
Astea iti pot da randamente mai mari, dar sunt mai riscante
Trading in marja forex - poti incerca pe diverse platforme, trebuie sa cunosti piata monetara, exista posibilitati reale de facut bani. F riscant
Trading de cripto-monede - cel mai profitabil, cel mai riscant. Posibilitatea de a ti se inchide contul in banca daca extragi, nu pentru ca ar fi ilegal, ci pentru ca sunt idioti si ipocriti bancherii nostri.
Observi ca depozitele nu sunt niciunde, pentru ca dobanzile+taxele de administrare sunt mereu (sau aproape mereu) sub rata inflatiei.