Nu are ce sa-ti faca dupa atata timp, stai linistit. Chiar daca se duce la Politie, desi nu cred ca o va face, vei avea castig de cauza.
Are dreptul sa se duca unde vrea dar nu va rezolva nimic.
Si-a asumat riscul cand a cumparat la mana a doua.
Nu ai nici o obligatie fata de respectivul.
I s-a stricat lui, nu i-ai vandut-o defecta. Asa ca, nu are ce face nici la politie, nici in alta parte. Vrea doar sa stoarca niste bani de la tine.
Ii spui asa,daca zice ceva politia,este un targ de achiziti cu toti suntem liberi sa cumparam si sa vindem,dar mai intai tu ca si cumparator ai luat-o mi-ai dat banii deci este a ta si + nu este nici o asigurare ca ai fi avut tu chitanta ca ai cumparat de la mine si din punct de vedere legal este bicicleta ta daca este chitanta la tine si ii zici, a da vrei banii, nu iti dau fiindca te denunt eu pe tine ca mi-ai furat bicicleta si iti face dosar penal pentru asta, tu ai stricat-o si zici ca tot eu sunt de vina, cand ai cumparat era perfecta mai departe nu ma intereseaza ti-am dat-o tie da. Daca te duci la politie si nu prezinti dovada ca eu ti-as-i fi vandut-o le arat eu si le zic ca mi-ai furat-o din fata blocului/curtii si vreau sa se faca o ancheta pe numele tau si sa se deschida un caz penal. Daca este asa al dracului si oricum politia cand se bat 2 nu intervin niciodata in Romania, deci stai linistit nici acum nu o sa vina sid aca vin le arati uite ma mi-a furat bicicleta si pa.Asta ii propui lu pusti daca tot face ca alea cand vine politia i-a ma chitanta si pa daca nu ne intelegem de vorba buna.