Acum sunt pe scadere toate, alege-ti moneda preferata, urmareste-i evolutia și cumpara imediat ce incepe sa creasca, in ideea ca prinzi trendul ascendent.
Nu uita insa regula de aur in astfel de "investitii": nu investi mai mult decat iti permiti sa pierzi. Am pus ghilimelele pentru ca, cel puțin deocamdata, monedele virtuale nu sunt o investiție, ci un fel de pariuri, practic pariezi ca moneda va creste.
Mama, mama, ce nebun esti, faci misto de mine ca am ratat o litera de pe tastatura )))
Prima dată trebuie să investești în informații corecte.
Te asigur că nu le găsești pe acest site. Ce vârstă ai?
Intrebarea am pus-o ca sa aud niste pareri, nu sa ma bazez pe tot ce se scrie aici.
De ce ai vrea să auzi niște păreri, dacă nu ai avea de gând să ții cont de unele dintre ele? Ești de nivel reta, sau doar troll?
"Am vazut ca toata lumea a inceput sa vorbeasca de criptomonede..." - da, au inceput sa vorbeasca de cativa ani. Acum te-ai trezit?
Nu s-a trezit. Încă are parte de somnul profund al minții odihnite.
I-am dat report, maine il rezolva Cristina.
"Din: Bucharest" - se vede ca e bucurestean dupa limbajul de pe internet.
I-am dat și eu, pentru limbajul folosit.
Mi-a dat taranusu report, vai )
Nu poti dovedi cu nimic. Dar tu ti-ai dovedit singur ca n-ai educatie. Esti un frustrat.
Imi poti argumenta jignirea adusa?
Valoarea reala a lucrurilor e data de utilitatea lor. „Valoarea" Bitcoin-ului e data de câți oameni îl cumpără. El nu există, nu e ceva ce ai, e ceva ce spune cineva ca ai. Mai bine ai investii in chestii precum artă, numismatica, timbre cap de bour, mașini de epocă, dacă găsești calculator IBM, ceasuri vechi. La astea le creste valoarea in timp si le poți ține în dulap nu pe un server.
anonim_4396 întreabă: