anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am vrut sa fac o plată pe un site care nu a fost ok, mi-a venit mesaj pentru confirme. Am confirmat dar nu am avut suficiente fonduri, dupa vreo 2 minute imi vine mesajul asta:"Din motive de siguranta cardul tau BRD ***** a fost blocat. Pentru deblocare, te rugam raspunde tuturor SMS-urilor transmise de Banca in maxim 24 de ore de la primul SMS primit. Cardul va ramane blocat daca ai raspuns NU la unul din SMS-uri. Pentru detalii suna la +40213026161."Mesajul pentru confirmare l-am șters ca na atât ma duce capul.Ce trebuie sa fac acum sa sun la nr ul ala si sa ii spun ca știu de tranzacție?

7 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Este bizar ca o bancă să îți ceară detalii prin SMS. Mai bine te duci direct la filiala.

| darrio2007 a răspuns:

Ceva nu e in regula, totusi.
Asteapta pana luni si mergi la banca si rezolva problema. E mai sigur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Caută pe site la BRD număr de telefon pentru suport și suna acolo. Pare suspecta treabă cu SMS uri

| Hyperion7 a răspuns:

Te duci la banca și le explici situația.
Numărul, din ce vad pe google, ar aparține băncii, deci na.

| Violleta2022 a răspuns:

Este spam.
Nici o banca nu cere confirmari rin sms.
Site-ul pe care ai fost este fake!

| StimabiluI a răspuns:

Poți să suni direct la call center -ul băncii să te interesezi de situație (dar te avertizez că poți să aștepți și mai mult de 10 minute până să îți preia cineva apelul).
Însă după cum ai descris situația, pare a fi un site de scam/înșelătorie.

| haileewatson a răspuns:

La un simplu search pe Google ai fi aflat ca numarul +40213026161 este al BRD. Si tu si toti astia care ti-au zis ca mesajul e fake laughing))