| Migu00fggggh a întrebat:

Salut as avea o întrebare dacă vreau sa imparti pliante la 14 ani aproape 15 ce trebuie sa fac undevtrebuie sa ma duc și cum e

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu te angajeaza nimeni, esti minoră, inca esti la scoala primesti alocatie si parintii trebuie sa te intretina pana la 18 ani, la 18 ani esti majora si aptă din punct de vedere legal sa te angajezi, pana atunci nu.

| sammie a răspuns:

Ai nevoie de mult timp de lucru, iar tu ești cu școala.

| Andreea99911818181 a răspuns:

Nu mai exista impartitul pliantelor cum era acum cativa ani. De obicei revistele de la Kaufland ti de lasa postasul in poarta. In orice caz, cauta pe Facebook promoteri care au nevoie de oameni prin supermarketuri cum sunt fetele de la branzeturi deghizate cu costume din alea si tot asa. Se plateste la zi si de obicei au nevoie 2-3 zile deci faci 150-200 de lei. Cu pliantele n o sa ai niciodata un venit cat de cat rezonabil

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea99911818181):

De ce nu se mai împart pliante?

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca in prezent toate reclamele se desfasoara in online, iar 80% dintre cei care primesc pliante le arunca la primul cos de gunoi stradal. 10% il duc acasa si il arunca la cosul propriul de gunoi. Restul poate ai noroc si se incadreaza in publicul tinta, insa doar un procent mic are nevoie de acel serviciu sau produs la momentul actual.Deci again, la gunoi.Macar de ar fi reciclate. laughing Din punctul meu de vedere e o metoda inutila de promovare.

| Andreea99911818181 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai citeste lumea ziare si reviste, in general daca vrei sa stii despre Pizzeria Hut cauti pe glovo ce au in meniu nu te uiti pe pliant. Asta era cand eram eu mica si nici atunci nu cred ca se platea bine laughing Ti am spus, prin supermarketuri ca promoter si avea succes. Nu trebuie sa fii major la toate

| teclado a răspuns:

Îl prinzi pe cel ce împarte deja pe strada ta tine
Si il pui sa te duca la firma