Cu un asemenea venit poti gasi sa stai in intregul UE la hotel /motel de 3 stele, cu mesele incluse (cu pana la 150-200 lei = 30-40 euro zilnic), mai ales daca stai pe termen lung.
Pai în orașul meu găsești chirie pe o luna cu 700 de lei.
Acum nu cred ca vrei o vila cu piscina.O chirie intr-un apartament ok pana în 200 de euro cred ca e suficient încât sa poți pune și bani deoparte pentru alte planuri.
Asa ca dacă faci un calcul, dacă iei ceva la 200 de euro spre exemplu asta vine în jur de 1000 de lei. 1000 dai chiria și încă 1000 gradație.Deci,în cât timp faci 2000 de lei cu 700 pe zi...
Probabil o saptamana, depinde unde si ce vrei sa inchiriezi, care sunt conditiile, daca trebuie sa platesti pe mai multe luni de la inceput etc.
Nu este o întrebare arogantă deloc, este una legitima. Răspunsul depinde de mai mulți factori, cum ar fi prețul mediu al închirierilor în zona în care dorești să locuiești, costurile pentru utilități, mâncare, transport și alte cheltuieli zilnice. În general, se recomandă să cheltuiți între 30% și 40% din venitul dvs. lunar pentru chirie și utilități, astfel încât să puteți economisi și cheltui în mod corespunzător. Prin urmare, pentru a determina cât timp va trebui să economisiți pentru a vă permite să închiriați un loc unde să dormiți, trebuie să calculați cheltuielile lunare și să le comparați cu veniturile dvs. zilnice. De asemenea, este important să luați în considerare și eventualele cheltuieli neprevăzute și să aveți întotdeauna un fond de urgență pentru cazuri neprevăzute.
Dario3535 întreabă: