| Andrei4k33 a întrebat:

Salut! As avea și eu o întrebare pentru cunoscători. As dori sa mă bag la Tazz sa livrez mâncare. Am 17 ani și m-am gândit împreuna cu un prieten sa ne angajam in același timp. El are 18 ani și mașina, ideea noastră era sa ne angajam, el cu mașina și eu sa mă trec ca fiind cu bicicleta dar sa mergem amândoi cu mașina lui. As fi interesat cum se plătește, cât primești pe ora, cât primești pe comanda și in orele de vârf cam câte comenzi ai putea sa prinzi pe ora. Am inteles ca se face putin diferența intre cei cu mașina și cei cu bicicleta ca cei cu mașina primesc comenzi de câțiva km și cei cu bicicleta de maxim un km și ceva. As dori sa aud o părere de la cineva care chiar știe și m-ar mai interesa dacă e nevoie sa mă prezint cu un părinte sau ceva la ei la sediu sau se pot completa datele online și doar sa le trimit. Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Incepi serviciul cu o minciuna tipic românesc, ăia daca i ti dau bicicleta crezi ca nu te urmaresc sa vada cum livrezi? Si biciclerta aia intra in masina prietenului tau? Si o sa ai geanta aia mare de glovo, bă numai pe hoții si șmecherii sunte ti buni, sper sa nu te angajeze niciodată glovo sau tazz nimeni.

| Iote a răspuns:

Intre 16 si 18 ani ai nevoie de acordul parintilor.
In rest, nu stiu sa-ti raspund.