Te poti face reprezentant la Metropolitan Selection, o firma in genul Avon care ofera produse cosmetice si parfumuri de calitate la preturi avantajoase! Nu este nevoie nici de acordul parintilor, nu trebuie sa ai nici 18 ani!
Pentru detalii scrie-mi in privat.
Avon se ocupa cu Multi Level Marketing, dar dezavantajul este ca trebuie sa vinzi in real produsele lor. Totusi:
Vrei o pagina web doar a ta? Vrei sa inveti cum faci bani de pe urma acestui site? Intra aici:
www.webmoneyhq.ws
Vizionati filmuletul in intregime. Este o chestie de Multi Level Marketing. Aveti 7 zile gratuite pentru a incerca.
Contractul trebuie sa fie pe numele unui adult (mama sau tata ), iar de comenzi te poti ocupa tu.
Nu trebuie sa faci pe numele unui parinte. dar sincer nu te sfatuiesc pentru ca 6 luni ai de facut comenzi in ordine crescatoare adica 1 comenzi de 1 mil 2 de 1. 5 mil luna 3 de 2mil jumate etc si nu stiu daca tu reusesti sa faci acest lucru mai bine nu te baga ca nu e avantajos
Ai putea sa fii reprezentant, dar titular sa fie cineva din familie trecut de 18 ani pentru ca iti aduce acasa pachetul cu produse si trebuie semnat pentru el dupa acceia le distribui ai un procent de 10 la suta din vanzari dar til da in produse. nu merita. O sa ai clienti care nu-ti da bani la timp, si pana in ziua predari trebuie sa pui mai tot timpul de la tine
Poti sa devii daca se ofera mama/bunica/tata, etc sa te ajute . trebuie sa ai comenzi peste 110 lei ca iti ei comisionul. da-mi mesaj pe privat si te pot ajuta :*
Si eu sunt reprezentant AVON si am 16 ani si nu trebuie sa ai un animit numar de comenzi ci doar o suma peste 2 sau 1 milion depinde, iti cere la fiecare campanie
Sal! posibil sa fi vazut prea tarziu anuntul tau, insa: ca sa fi repr avon trebuie sa se inscrie o persoana majora si sa dea o declaratie ca este de acord sa plasezi si sa ridici comenzi in numele ei...campania aceasta (camp 14) ai diverse programe motivationale si cadouri...pentru mai multe informatii 0726388398 sau lasa-mi un nr de tel si te voi contacta eu
Nu stiu. prietena mea face curand 18. e reprezentant de vreo 2 ani... dar nu stiu. din cate am inteles are card, dar e trecut pe numele lu masa... dar ea se ocupa, numai ca banii vin in contul lu masa. dar ia ea banii (fata)