Te poti face reprezentant la Metropolitan Selection, o firma in genul Avon care ofera produse cosmetice si parfumuri de calitate la preturi avantajoase! Nu este nevoie nici de acordul parintilor, nu trebuie sa ai nici 18 ani!
Pentru detalii scrie-mi in privat.
Pentru.anonim:
m-am facut reprezentant la o alta firma de cosmetice si iti garantez ca am comenzi lunar de sume la care tu nu ai putea ajunge
deci, faptul ca sunt baiat nu ma impiedica cu nimic in a face vanzari
Poti sa devi! Dar te inscri pe numele lui mami ta, sau pe numele lui tati tau..Trebuie sa fac comanda peste mil - mil 500.:*
Buna,
Mama mea a fost reprezentant Avon. Intre timp a devenit reprezentant Infinity. Bonusurile sunt mai mari si produsele au o gama diversa, calitate foarte buna si promtitudine.
Ma poti contacta la tel: 0735663580, Aniela sau id mess: ani_ela77
Buna! daca vrei sa devii reprezentant avon te pot ajuta eu! Trimite-mi un mail pe v.laura_avon@yahoo.com si iti voi detalia toate avantajele si ce trebuie sa faci! Daca nu ai 18 ani te poti inscrie pe numele unuia din parinti sau frate, sora etc. Cat despre comenzi, comanda minima este de 110 ron pe campanie dar daca intr-o campanie nu ai comanda nu e nimic pup te astept pe mail:*
Vrei sa. ti deschizi propria/ afacere? Afacere de care te poti ocupa chiar de acasa. Vrei sa ai un castig pe urma acestei afaceri? Ai un spirit de convingere bine determinat? Atunci ai primit mesajul potrivit! Eu (Alexandra) sunt lider Avon, dispusa sa inscriu persoane care vor sa devina reprezentanti Avon! Repezentantii mei se pot baza pe sprijinul si sfaturile pe care le voi acorda! Toti cei care isi doresc cele de mai sus ma pot contacta la adresa de e-mail: alexandra. avon09@yahoo.com un sfat: Credeti in voi, doar asa veti putea reusi in viata! Orasul de unde provii nu conteaza la fel si varsta! daca nu te intereseaza personal pe tine, dar daca cunosti ale persoane/cunoscuti care ar fi interesati spune-mi! ma poti contacta si pentru detalii daca nu esti sigur/a...